(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Detect & Treat Pain -koulutukset

Ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa kehittämään osamistasi Detect & Treat Pain -koulutuksiimme

Koulutuksiimme osallistuneista pääosa on ollut fysioterapeutteja sekä toimintaterapeutteja. Osa koulutuksista soveltuu myös valmistumassa oleville opiskelijoille. Koulutuksemme ovat räätälöity käytännönläheisiksi ja niissä kohtaavat viimeisin tieto sekä käden taidot.

Olemme integroimassa kipukoulutuksistamme vähintään 40 tunnin kokonaisuuksia. Tämä mahdollistaa koulutusten hyödyntämisen myös erilaisissa kilpailutuksissa. Voit osallistua yksittäisiin koulutuksiin omien tarpeittesi mukaan, mutta halutessasi myös kerätä kolmen vuoden ajanjaksoissa 40 tunnin kokonaisuuksia.

Koulutuskokonaisuutemme koostuu tällä hetkellä

  • DTP – Hermoperäisen kivun tunnistaminen ja kipupotilaan kliininen tutkimus 8t
  • DTP – Kipu ja mieli 16t
  • DTP – CRPS – tunnistaminen ja hoitomenetelmät 8t
  • DTP – Stimulaatiohoidot kivun hoidossa 8t
  • DTP – Pääasiana pää. Miten tutkit ja hoidat päänsärky- ja huimauspotilaat 8t
  • DTP – Kasvokipu – erilaisten kasvokipujen tunnistaminen ja tärkeimmät hoidot 8 t

Jos olet jo käynyt joitain näistä järjestämistämme koulutuksista viimeisen kahden vuoden aikana, ne tullaan hyväksymään tämän koulutuskokonaisuuden suorituksiksi ja voit täydentää kivunhoidon opintojasi siten että aihepiiriin kuuluva 40 tuntia täyttyy. Jatkossa osallistumisia tarkastellaan kolmen vuoden ajanjaksoissa.

Koulutukset ovat omia kokonaisuuksiaan eli voit osallistujia yksittäisiin koulutuspäiviin ilman sitoutumista koko 40 tunnin kokonaisuuteen jos DTP -koulutuskokonaisuus ei vastaa tämän hetkisiä koulutustarpeitasi. Kivunhoidon koulutuksia on tulossa jatkossa lisää ja ne tullaan hyväksymään tähän DTP -koulutuskokonaisuuteen.

Koulutuksemme järjestetään Oulussa, Tuiran toimipisteessämme, osoitteessa Valtatie 47.

Jokainen koulutus on koulutustarjonnassamme 1-2 kertaa vuodessa.

Seuraavat DTP-koulutukset

Omana kokonaisuutenaan järjestämme myös fysioterapeuttien akupunktiokoulutusta. Myös tähän koulutukseen voidaan hakemuksesta hyväksyä myös muita terveydenhuollon ammattilaisia joilla on koulutuksensa puolesta riittävät tiedot ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta. Hakemuksen voi laittaa koulutuksen ilmoittautumissähköpostiin.

Seuraava 50 tunnin akupunktiokoulutus käynnistyy keväällä 2018

  • Akupunktiokoulutus I-moduuli, 24.-25.3.2018
  • Akupunktiokoulutus II-moduuli, 21.-22.4.2018
  • Akupunktiokoulutus III-moduuli, 26.-27.5.2018

Pääkouluttajana Detect & Treat Pain -koulutuksissamme toimii anestesiaerikoislääkäri Ari-Matti Huotari; kivunhoidon erityispätevyys, EMDR -terapeutti, hypnoterapeutti ja kognitiivisen psykoterapian lyhytterapiapätevyys. Kasvokipuosuudessa toisena kouluttajana toimii fysioterapeutti Kaarina Karjalainen; Voice Massage -terapeutti ja Pääasiana Pää -osuudessa fysioterapeutti Jukka Klemettinen.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset kursseille pyydetään tekemään suoraan kouluttajalle sähköpostiosoitteeseen: dtpkoulutus(ät)gmail.com.

Lisätietoja

Ari-Matti Huotari, anestesiaerikoislääkäri
dtpkoulutus(ät)gmail.com

Kaarina Karjalainen, fysioterapeutti & Voice-massage terapeutti
050 546 5530

Jukka Klemettinen, fysioterapeutti
0400 409 184
jukka.klemettinen(ät)luukku.com

Lisätietoja kurssista voit kouluttajan lisäksi tiedustella Tuiran Fysiosta Jukka Klemettiseltä ja Kaarina Karjalaiselta.

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8-16 numerosta (08) 340 862.