Alaraajafysioterapia Oulu - Tuiran Fysio
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Alaraajafysioterapia

Hoitomuodot

Virheasennot jaloissa ovat yleisiä

Jalat – polvet, nilkat ja lonkat – niiden on kestettävä rasitusta pitkin päivää. Jalkojen ja nilkkojen virheasennot ovat varsin yleisiä ja ne aiheuttavat useita erilaisia ongelmia. Tyypillisesti erilaiset harrastukset, sairaudet ja loukkaantumiset ovat niiden taustalla. Virheasennot seistessä ja liikkuessa vaikuttavat paljon siihen, miten jalat selviytyvät päivittäisistä askelista. Yleisimmät alaraajojen virheasennoista johtuvat vaivat ovat: Vaivasenluu, penikkatauti, erilaiset rasitusvammat polven ja lonkan alueella sekä kantakalvon ja akillesjänteen kivut.

Alaraajaongelmat heijastuvat usein myös muihin kehonosiin. Esimerkiksi yleiset selkävaivat saattavat johtua alaraajojen virheasennosta.

Alaraajafysioterapiasta apua ongelmiin

Alaraajafysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti tutkii ja testaa alaraajojen liikeradat sekä lihasvoiman. Alaraajojen ja selän yhteistoiminta tarkastetaan. Lisäksi mahdolliset pituuserot, jalkapöydän laskeumat ja kävely tarkistetaan.

Footbalance muotoillut yksilölliset tukipohjalliset

Alaraajatutkimus kestää noin tunnin ja sen aikana kartoitetaan myös yksilöllisesti muotoiltujen pohjallisten tarve. Alaraajaanalyysin perusteella asiakkaalle muotoillaan hänen tarpeisiinsa tehdyt tukipohjalliset. Lue lisää Footbalance-pohjallisista, kuinka ne korjaavat kehosi asentoa ja auttavat parantamaan lihastesi toimintakykyä. Pohjalliset on mahdollista saada heti mukaasi.

Alaraajaterapeuttimme Mikko Hirvimäki, Jukka Klemettinen ja Perttu Lammelalle voit varata ajan sähköisestä nettiajanvarauksestamme tai soittamalla ajanvaraukseen arkisin klo 8.00-15.30 p. 08 340 862.

Seuraavat hoitoajat alaraajafysioterapiaan

Tyhjennä valinnat

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862.