Hyvinvointi on etu - ePassi, Eazybreak, Smartum ja Edenred - Tuiran Fysio
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: (08) 340 862, klo 8:00-15:30

Hyvinvointi on sinun etusi

Vuonna 2021 fysioterapiapalveluiden maksamiseen hyvinvointiedulla et tarvitse enää työterveyden lähetettä!

Hyödynnä ePassi, Smartum ja Edenred -hyvinvointiedut Tuiran Fysiossa

Anna kroppasi rentoutua, avaa jumittuneita lihaksia ja lievitä stressiä. Hyvinvointiedulla, johon on liitetty hierontaetu, voit maksaa hierontaa, monipuolisesti fysioterapiaa, kuten omt-fysioterapiaa ja lpg-hoitoja, sekä manipulaatiohoitoja kuten osteopatiaa. Kaikkien palveluidemme hinnat voit tarkistaa hinnasto-sivultamme.

Haluaisitko saada hyvinvointiedullasi lisätietoa kroppasi tilasta ilman lääkärikäyntiä? Tuiran Fysion asiantuntijat pysyvät antamaan sinulle sekä tietoa kehosi tilasta että hyviä ratkaisuja, jotka vaikuttavat päivittäiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen.

ePassi, Smartum ja Edenred -hyvinvointiedut käyvät myös Tuiran Fysion ryhmäliikuntatunteihin, kuten PhysioPilatekseen, Sprilaalistabilaatioon ja joogaan. Ne käyvät maksuna myös yksityisiin PhysioPilates- ja Spiraalistabilaatio-ohjelmiin.

Huom! Joogaan ei järjestetä yksityistunteja.

ePassi

ePassi Hyvinvointi

Hieronta ja oikein kohdistetut hoidot vähentävät stressin ja jännityksen aiheuttamia oireita

ePassi Hyvinvointietua voi käyttää hierontaan ja fysioterapiaan. Fysioterapian ja fysikaalisen hoidon lisäksi ePassi käy myös manipulaatiohoitoihin, kuten osteopatia.

Maksaminen hierontaedulla

Voit maksaa hierontapalvelun kätevästi ePassin mobiilisovelluksella. Varmistathan työnantajaltasi, että ePassi-hyvinvointietuusi kuuluvat hieronta tai fysioterapia.

Eazybrake

Eazybrake hyvinvointi

Säännöllinen hieronta edesauttaa energisyyttä ja hyvinvointia myös arjessa

Eazybrake Hyvinvointietu voi olla myös hierontaetu. Tarkista oman hyvinvointietusi ominaisuudet. Hieronnan vaikutukset tukevat sekä arjessa että vapaalla jaksamista. Jumiutuneet lihakset ja kehon aineenvaihdunta avautuvat, kivut hellittävät ja henkinenkin hyvinvointi vilkastuu hetkellisesti. Ihmiselle tulee rento, erittäin miellyttävä ja toisinaan jopa euforinen olo. Laadukas ammattilaisen antama hieronta, fysioterapia tai manipulaatiohoito avaa kehon lukkoja, mikä tuo tarvittavaa energiaa uusien arjen ja työelämän haasteiden voittamiseen.

Maksaminen Eazybreak-hyvinvointiedulla

Maksu suoritetaan Eazybreak-sovelluksella, tekstiviestillä tai Eazybreak-verkkopalvelun kautta, minkä jälkeen matkapuhelimeesi tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. Lopuksi mobiiliseteli tarkistetaan kassalla.

Smartum

Smartum hyvinvointi ja hierontaetu

Smartum hierontaetu on nyt myös fysioterapiaa!

Smartum Hierontaetua voi käyttää nykyään myös fysioterapiapalveluiden maksamiseen. Tämä edellyttää, että työnantajasi on määritellyt Smartum-hierontaetuusi mahdollisuuden käyttää sitä myös fysioterapiaan. Fysioterapia voi tarjota ratkaisevan avun monenlaisiin pulmiin sekä niiden seurauksiin. Sen tärkeimpänä tavoitteena onkin edistää ja ylläpitää työ- ja toimintakykyä sekä terveen liikkumisen edellytyksiä. Voit kysyä työnantajaltasi ja ehdottaa että sinunkin olisi mahdollista käyttää hierontaetuasi myös fysioterapiapalveluihin!

Maksaminen Smartum-hierontaedulla

Smartum-maksaminen suoritetaan SmartumPay -sovelluksella.

Edenred

Edenred Virike -hyvinvointietu

Edenred Virike on yksi monista kanavista hyvinvointiisi

Edenred Virike -hyvinvointietua voit käyttää meidän ryhmäliikunta- ja yksityiseen liikunnanohjaustuntiimme, kuten PhysioPilates- ja-/tai Spiraalistabilaatio tunteihin.

Edenredissä käytössä myös hierontaetu.

Edenred maksaminen tapahtuu korttimaksuna tai Edenred-sovelluksen kautta.

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862.