Ajanvaraus Tuiran Fysio - Varaa hoitoaika helposti ja nopeasti 24/7
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: (08) 340 862, klo 8:00-15:30

Varaa hoitoaika

Tee ajanvaraus sähköisesti tai puhelimitse. Huom! Jos ajanvarauksen vahvistusviesti ei tule sähköpostiisi, niin olethan yhteydessä toimistoon p. 08 340 862

Tuiran Fysion sähköinen ajanvaraus palvelee Sinua 24/7

Hoitoajan varaaminen onnistuu myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862. Tarvittaessa katso ajanvarauksen käyttöohje sivun alaosasta.

Tyhjennä valinnat

Tuiran Fysion sähköinen ajanvaraus toimii näin:

Voit aloittaa avaamalla ajanvarauksen hakutoiminnosta (sininen laatikko) minkä tahansa kentän ja tekemällä valintasi siitä. Vaihtoehtoisesti (hakutoiminnon alapuolelta) voit selailla ja valita suoraan kaikista vapaista hoitoajoista.

 • Voit valita ’Terapeutti’-kentästä haluamasi terapeutin. Alla näkyvästä ruudukosta näet kaikki ne palvelut, jotka kyseiseltä terapeutilta on saatavana.
 • Voit valita ’Palvelu’-kentästä haluamasi palvelun, näet kaikki ne terapeutit joilta valitsemaasi palvelua voit saada.
  Voit tutustua tarkemmin eri hoitomuotoihin ja palveluihin linkistä: Hoitomuodot.
 • Voit valita ’Toimipiste’-kentästä toimipisteen, jossa haluat asioida.
 • Avaamalla ’Aika’-kentän voit valita itsellesi sopivan ajanjakson ja näet onko silloin haluamasi hoitaja tai hoitomuoto varattavissasi. Vaihtamalla päivää voit kätevästi käydä läpi itsellesi sopivat päivämäärät.
 • Valitse sopiva hoitoaika alla näkyvästä ruudukosta (huomaa ’Seuraavat’ -nappi). Täytä lomake ja lähetä varaus. Ajanvarauksesi on valmis!
 • Saat varaamastasi hoitoajasta vahvistuksen sähköpostiisi. Tarkista siitä varauksesi tiedot. Mikäli vahvistusta ei tule sähköpostiisi, niin tarkista varalta myös roskapostikansiosi.
  Mikäli varausvahvistuksesi jää epäselväksi, suosittelemme soittamaan numeroomme (08) 340 862 (ma-pe klo 8.00-15.30). (hotmail:in sähköposteissa on usein ongelmia vahvistuksessa)
 • Huomioithan, että peruutukset vastaanotoille tulee tehdän vähintään 24h ennen vastaanottoajan alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun hinnan täysimääräisesti. Soittamalla ajanvarauksen numeroon arkisin 08 340 862, ajan voi muuttaa tai perua ajanvarausta edeltävänä päivänä klo 15 mennessä.
 • Peruutukset on helpointa tehdä sähköisen ajanvarauksen kautta sähköpostiisi tulleen linkin kautta tai puhelimitse (08) 340 862.  Voit lähettää peruutuksen myös suoraan terapeutin sähköpostiin etumini.sukunimi(at)tuiranfysio.fi.

Ensimmäisen hoitoajan pituudeksi suositellaan 60 minuuttia, koska alkuhaastatteluun ja -tutkimukseen on syytä varata riittävästi aikaa. Jos käynti kuitenkin kestää 30 tai 45 minuuttia, veloitus tapahtuu lyhyemmän ajan mukaan. Jatkokäyntien pituudet voivat vaihdella hoitojakson etenemisen mukaan.

Tarvittaessa Tuiran Fysion fysioterapeutit opastavat sinua, kuinka mahdollisten seuraavien hoitojaksojen ajanvaraukset tehdään ja tarvittaessa he voivat tehdä ne sinun puolestasi.

Palaa sivun alkuun tekemään ajanvaraus.