OMT-fysioterapia - Tuiran Fysio
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

OMT-fysioterapia

Hoitomuodot

OMT-fysioterapian jatkuvaan arviointiin ja kehittämiseen käytetään uusinta tieteellistä tietoa sekä vahvaa kliinistä näyttöä

OMT (Ortopedinen Manuaalinen Terapia) on fysioterapian erikoisala, jossa hoidetaan henkilön tuki -ja liikuntaelimistöä. Hoidoissa keskitytään henkilön fyysisen toimintakyvyn arviointiin, hermo-, lihas- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja terapiaan sekä toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyyn.

OMT-fysioterapeutit ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön tarkkaan tutkimiseen ja kliiniseen päättelyyn. OMT-fysioterapiassa käytetään manuaalisia tekniikoita ja terapeuttisia harjoitteita. Manuaalinen käsittely sisältää sekä liike- eli mobilisaatiohoitoa että nivelten liikerajoituksia korjaavaa manipulaatiohoitoa.  Asianmukaisella ohjauksella sekä omatoimisella harjoittelulla pyritään tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Lisäksi tutkimisessa ja terapiassa huomioidaan yksilöllisesti kunkin henkilön psykososiaaliset- ja ympäristötekijät.

Oulun OMT-fysioterapia on laadukasta oulussa sijaitsevien OMT-koulutuskeskusten ansiosta. Tuiran Fysiossa työskentelee OMT-fysioterapeutti/kouluttaja Pekka Anttila, OMT-fysioterapeutit Johannes Poikela, Joni Rossi ja Mikko Hirvimäki

Seuraavat vapaat hoitoajat OMT-fysioterapiaan

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862.