Hieronta - Tuiran Fysio
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: (08) 340 862, klo 8:00-15:30

Hieronta

Hoitomuodot

Hieronnalla tarkoitetaan lihaksiin kohdistettavaa manuaalista eli käsin suoritettavaa käsittelyä ja sillä on monia positiivisia vaikutuksia. Hieronta muun muassa parantaa lihasten elastisuutta ja suorituskykyä, rentouttaa, poistaa kipua, vilkastuttaa verenkiertoa ja nestekiertoa sekä edistää palautumista kuormittavasta rasituksesta. Hieronta rauhoittaa niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Hieronta sopii erinomaisesti nykyajan kiireiseen elämänrytmiin rentouttamaan ja palauttamaan elimistöä päivittäisistä rasituksista.

Hierontaa ei suositella, jos on tulehdus, kuume, flunssa, ruhjevamma, avohaava, lihasrevähdys, laskimotukos, hemofilia eli verenvuototauti tai syöpä. Epävarmoissa tapauksissa kannattaa kysyä hoitavalta lääkäriltä onko hieronta sovelias hoitomuoto juuri sinulle. Hierojalle tulee kertoa senhetkisestä terveydentilasta. Vastaanotolle saavutaan itsemaksavana asiakkaana ilman lääkärin lähetettä tai maksusitoumusta.

Seuraavat vapaat hoitoajat hierontaan

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862.