Henkilökunta - Tuiran Fysio
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Tutustu henkilökuntaamme

Avaa lisätiedot klikkaamalla henkilön kuvaa

Jussi Kärppä

Osteopaatti (AMK), koulutettu hieroja

Jussi Kärppä

Osteopaatti (AMK), koulutettu hieroja

Olen Osteopaatti AMK ja Koulutettu hieroja. Tarjoan osteopatia- ja hierontapalveluita. Ihmisten auttaminen on lähellä sydäntäni ja neljän vuoden osteopatiakoulutus Metropolia Ammattikorkeakoulussa on syventänyt tietämystäni ihmisen anatomiasta, fysiologiasta ja biomekaniikasta. Pidän osteopatian soveltuvuudesta sekä sen laajasta näkökulmasta ihmisen hyvinvointiin, terveyteen ja toimintakykyyn. Osteopatiassa minua kiinnostaa erityisesti salapoliisimainen työskentelyote ja syy-seurausyhteyksien selvittäminen oirekeskeisyyden sijasta.

Hoitoni sisältää erilaisia tekniikoita ja lähestymistapoja, riippuen kyseessä olevasta ongelmasta. Suosin pehmeitä ja hellävaraisia lähestymistapoja, jotka tapahtuvat useimmiten rytmisin mobilisoivin ja lihaksia venyttävin liikkein. Suosin myös erilaisten kivun hallintakeinojen ja harjoitusten ohjaamista asiakkailleni.

Osteopatiaa ja hierontaa käytän tuki- ja liikuntaelinongelmia ehkäisevänä, parantavana tai lieventävänä hoitona. Hoidolla on positiivisia vaikutuksia liikkuvuuteen, aineenvaihduntaan, verenkiertoon sekä hengityselimistön ja hermoston toimintaan.

Vastaanotolleni voi hakeutua selkäkipujen, niska- ja hartiaseudun kipu- ja jännitystilojen, päänsäryn ja migreenin, raajojen puutumisoireiden ja hermopinteiden, nivelongelmien, lantiokipujen, leukanivelongelmien, huimauksen sekä stressin vuoksi.

Kiinnostukseni kohteita ovat akuuttien eli alle kuusi viikkoa kestäneiden kiputilojen arviointi, hoito ja ohjaus. Toinen kiinnostukseni kohde on pitkittyneiden eli yli kolme kuukautta kestäneiden kiputilojen arviointi ja interventio, jotka perustuvat viimeisimpään tietoon kivusta ja kivun hallintakeinojen löytämiseen.

044 971 7781 jussi.karppa(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Jarmo Tanskanen

Jarmo Tanskala

Koulutettu urheiluhieroja

Jarmo Tanskala

Koulutettu urheiluhieroja

Valmistuin urheiluhierojaksi Kesäkuussa 2022 Suomen Hierojakoulusta, ja tavoitteenani on jatkaa kouluttautumista työn ohessa. Hieronta tilanteessa haluan kohdata asiakkaan kokonaisvaltaisesti, ja hoidoissa tulen käyttämään tilanteeseen sopivia hierontamenetelmiä, passiivisia – ja aktiivisia venytyksiä sekä tarvittaessa raajanivelten mobilisoitia, unohtamatta perusteellista tutkimusta ja jatkohoito-ohjeita. Hoitoon kuuluu tilanteen mukaan myös termiset hoidot.

Tavoitteena on luoda asiakaslähtöinen, positiivinen ja turvallinen hoitotilanne, niin että asiakkaan tavoitteet tulee huomioitua hoitosuunnitelmaa tehtäessä.

Itselläni on pitkä urheilu-ura takana lentopallon piirissä, jonka kautta olen saanut tuntea hieronnan ennaltaehkäisevät vaikutukset valmistautumiseen, urheilusuorituksiin, palautumiseen ja vammojen hoitoon.

Vapaa ajalla harrastan aktiivisesti liikuntaa monessa eri muodossa.

Perus Mottoni on: Toimi Heti, Lopeta Lykkääminen, eli tavataan Tuiran Fysiolla. Jarmo

08 340 862 jarmo.tanskala(at)tuiranfysio.fi

Pekka Anttila

OMT-fysioterapeutti/kouluttaja

Pekka Anttila

OMT-fysioterapeutti/kouluttaja

Fysioterapeutti ( OMT ), OMT-kouluttaja

Olen fysioterapeutti (OMT, vuodesta 1992 ensimmäisenä Oulussa) 39 vuoden työkokemuksella. OMTkouluttajana olen toiminut viimeiset 16 vuotta ja Somty ry:n kouluttajana 25 vuotta.

Erityisosaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinongelmat kaikkineen; niska-, selkä-, yläraaja-,
alaraajaongelmat (nivel-, lihas- ja neurodynamiikan häiriöt), leukanivelongelmat (TMD),
FaskiamanipulaatioÒ (Stecco 1-2), kinesioteippaus sekä akupunktio. Otan mielelläni vastaan
kaikenikäisiä asiakkaita.

08 340 862 [email protected] Näytä vapaat hoitoajat
Petri Jalava

Petri Jalava

OMT-fysioterapeutti

Petri Jalava

OMT-fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, OMT-fysioterapeutti,  faskiamanipulaatio, akupunktio, alaraajafysioterapia.

Olen erikoistunut ortopediseen manuaaliseen terpiaan (ft OMT). Pääasissa työskentelen urheilijoiden, aktiiviliikkujien ja tuki- ja liikuntaelinongelmaisten asiakkaiden kanssa.

OMT koulutuksen lisäksi olen suorittanut esimerkiksi alaraaja- faskiamanipulaatio- akupunktio, urheilufysioterapia ja kinesioteippauskoulutuksia, joita käytän paljon työssäni.

Vahva osaamiseni liittyy koko kehon tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen.

044 732 2582 petri.jalava(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Mikko Hirvimäki

OMT-fysioterapeutti

Mikko Hirvimäki

OMT-fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, OMT-fysioterapeutti,  faskiamanipulaatio, alaraajafysioterapia, purentaongelmat, McKenzie menetelmä

Työskentelen pääasiassa tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsivien asiakkaiden kanssa. Olen kouluttautunut monipuolisesti tuki- ja liikuntaelinongelmien tutkimiseen ja hoitoon.

Tavoitteenani on hoitaa asiakkaita asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti, niin että asiakkaan omat tavoitteet ja tarpeet otetaan mahdollisimman hyvin huomioon. Fysioterapiassa pyrin löytämään oireiden taustalla olevat syyt ja vaikuttamaan niihin sen sijaan, että hoidettaisiin vain oireita. Fysioterapiassa pyrin soveltamaan käytännön osaamistani yhdistettynä viimeisimpään käytettävissä olevaan tutkimustietoon.

08 340 862 mikko.hirvimaki(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Joni Rossi

OMT-fysioterapeutti

Joni Rossi

OMT-fysioterapeutti

OMT-fysioterapeutti, Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, alaraajafysioterapia, faskiamanipulaatio, purentafysioterapia, Footbalance-tukipohjalliset, Shockwave -hoidot, LPG-hoidot, CRPS.

Olen työskennellyt alalla vuodesta 2014 ja valmistunut OMT-fysioterapeutiksi vuonna 2020. Hoidan asiakkaitani erityisesti faskiamanipulaation avulla. Yhdistelen hoitoihin asiakkaan tarpeen mukaisesti erilaisia hoitotekniikoita. Neuvon ja opastan asiakkaitani tuki- ja liikuntaelinvaivoissa, omahoidossa ja kuntoutuksessa.

Hoidan erityisesti

 • pää, niska- ja selkäkivut
 • purenta- ja leukanivel
 • faskiamanipulaatio
 • footbalance- tukipohjalliset, alaraajakivut
 • SW-hoidot

050 5326 286 joni.rossi(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Johannes Poikela

OMT-fysioterapeutti

Johannes Poikela

OMT-fysioterapeutti

OMT-fysioterapeutti, kipufysioterapia, CRPS, kognitiiviset menetelmät mm. osana kivunhoitoa, lääkinnällinen akupunktio, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia (selkärankaperäiset ongelmat, raajaongelmat), skolioosifysioterapia SEAS (scientific exercise approach to scoliosis), päänsäryt ja migreenit, uniongelmat.

Työni keskittyy tarkkaan tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen uusimpaan tieteelliseen näyttöön pohjautuen. Autan asiakaitani niin akuuteissa kuin pitkittyneissä kiputiloissa. Pidän tärkeänä, että asiakas oppii tietämään ja tunnistamaan ongelmiensa syyt ja niiden kuntoutuksen lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltu ja toteutettu progressiivinen fysioterapia tähtää hyvään kuntoutumiseen, jotta paluu arjen toimiin ja työhön tapahtuisi mahdollisimman nopeasti. Huomioin työssäni asiakkaan yksilölliset voimavarat ja tuen niiden vahvistamisessa. Yhteistyökumppanini ja työyhteisöni jäsenet muodostavat laajan osaamiskokonaisuuden, jota hyödynnän tarvittaessa mielelläni. Yhdessä tekeminen on hauskempaa ja ammatillisesti moniulotteisempaa, mikä mahdollistaa myös asiakkaan kannalta turvallisen kuntoutumisympäristön. Olen työskennellyt fysioterapeuttina yhdeksän vuotta, josta OMT-fysioterapeuttina kolme vuotta.

040 028 1804 johannes.poikela(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Laura Myllymäki

Laura Myllymäki

Fysioterapeutti

Laura Myllymäki

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, lääkinnällinen akupunktio, LPG-hoidot, Footbalance-pohjalliset

Oma kilpaurheiluharrastus ja kiinnostus liikuntaan ja kehon hyvinvointiin on innostanut laajentamaan tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaosaamistani. Osaamisalueitani ovat tuki- ja liikuntaelimistön toiminta ja toimintarajoitteet sekä näiden vammojen ennaltaehkäisy, kuntoutus ja kipujen hoito. Työssäni hoidan kehon kiputiloja ja toimintarajoitteita yksilöllisesti suunnitellulla progressiivisella harjoittelulla sekä erilaisilla fysikaalisilla hoitomenetelmillä.

0400 446 402 laura.myllymaki(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Ida Kananen

Ida Kananen

Fysioterapeutti & Lymfaterapeutti

Ida Kananen

Fysioterapeutti & Lymfaterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, aikuisneurologinen kuntotus (Bobath), lääkinnällinen akupunktio, McKenzie menetelmä, lymfaterapia

044 761 6672 ida.kananen(at)tuiranfysio.fi

Mervi Meriläinen

Fysioterapeutti

Mervi Meriläinen

Fysioterapeutti

Suorien vatsalihasten erkaantuma, lantionpohjan fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, purentaongelmat, lääkinnällinen akupunktio, CRPS.

Tavoitteenani on luoda asiakkaalle turvallinen ympäristö, jossa hän kokee tulevansa hyväksytyksi sellaisena kuin on. Näin voimme yhdessä asiakkaan kanssa hyödyntää fysioterapian suunnittelussa hänen omia toiveitaan ja voimavarojaan. Tulosten saaminen vaatii oivalluksia, sinnikkyyttä, paljon työtä molemmilta osapuolilta sekä sopeutumiskykyä muuttuviin elämäntilanteisiin.

040 456 4691 mervi.merilainen(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Kirsi Väänänen

Kirsi Väänänen

Fysioterapeutti

Kirsi Väänänen

Fysioterapeutti

lantionpohjan fysioterapia, suorien vatsalihasten erkaantuma, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, Pilates- ja spiraalistabilaatio -ohjaaja

Oman kehon tuntemus ja sen toiminnan ymmärtäminen ja hallinta ovat tärkeä osa erilaisten vaivojen hoidossa – niin myös lantionpohjan toimintahäiriöissä.

Asiakkaillani on eri tyyppisiä lantion alueen toimintahäiriöitä esim. virtsaamis-tai ulostamisongelmia, laskeumia, lantion alueen kipua, häntäluuongelmia. Myös synnytyksen jälkeen vatsalihasten erkauman tutkiminen ja sopivien harjoitteiden saaminen lihastasapainon palauttamiseksi voi olla syy fysioterapiaan hakeutumiseen. Näihin ongelmiin etsimme yhdessä ratkaisuja ja sopivia harjoitusmenetelmiä joiden avulla usein elämää tai elämänlaatua haittaava vaiva saadaan parannettua.

08 340 862 kirsi.vaananen(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Perttu Lammela

Fysioterapeutti

Perttu Lammela

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, lääkinnällinen akupunktio, alaraajafysioterapia, McKenzie menetelmä, Footbalance-tukipohjalliset, Shockwave -hoidot, LPG-hoidot

Olen kouluttautunut tuki-ja liikuntaelimistön tutkimiseen sekä hoitamiseen monipuolisesti vuosien varrella. Selkärangan sekä alaraajojen toimintahäiriöiden ja kiputilojen hoito ovat erikoistumisalaani. Työnkuvaani kuuluu myös Kelan ja eri vakuutusyhtiöiden kuntoutujan kuntoutus. LPG ja shockwave paineaalto hoidot sekä footbalance tukipohjallisten valmistus kuuluvat myös työnkuvaani.

040 536 3998 perttu.lammela(at)tuiranfysio.fi

Hanne Määttä

Fysioterapeutti

Hanne Määttä

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, purentaongelmat, neurologinen fysioterapia, McKenzie menetelmä, lääkinnällinen akupunktio, PhysioPilates ohjaaja, Spiraalistabilaatio -ohjaaja.

Fysioterapeuttina minulle on tärkeää ottaa jokainen asiakas huomioon yksilönä ja auttaa häntä löytämään voimavaransa sekä parantamaan elämänlaatuaan ja toimintakykyään arjessa.

Minua erityisesti kiinnostaa kuinka voimme oman kehon tunnistamisen ja hallinnan kautta vaikuttaa hyvinvointiimme ja voida paremmin esimerkiksi pilatesmenetelmän avulla.

044 243 5941 hanne.maatta(at)tuiranfysio.fi

Mikko Väänänen

Fysioterapeutti

Mikko Väänänen

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, urheilufysioterapia, Shockwave-hoidot, LPG-hoidot, Footbalance-tukipohjalliset, Urheilufysioterapeutti.

Urheilullinen elämäntapa on aina ollut osa minua. Oma lajitaustani on jääkiekosta ja koen, että vahva kokemus urheilun saralla tukee työtäni fysioterapeuttina. Liikkumiseen liittyvät kiputilat ja ongelmat, niiden tutkiminen sekä yksilöllinen kuntoutus ovat avainasemassa työssäni.

Fysioterapeuttina pyrin ihmisen auttamiseen kokonaisvaltaisesti, en vain oireisiin keskittyen. Yhteistyössä asiakkaan kanssa pyrimme löytämään parhaan tavan tukea kuntoutumista ja toimintakyvyn ylläpitämistä.

Asiakaskuntani koostuu tällä hetkellä tuki-ja liikuntaelin sekä neurologisista asiakkaista. Kehitän itseäni säännöllisesti kouluttautuen sekä alan kirjallisuuteen syventyen fysioterapian eri osa-alueilla.

044 716 7234 mikko.vaananen(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Katri Ponto

Fysioterapeutti

Katri Ponto

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, aikuisneurologinen kuntotus (Bobath), lääkinnällinen akupunktio

 

044 702 2264 katri.ponto(at)tuiranfysio.fi

Reeta Marjamaa

Fysioterapeutti

Reeta Marjamaa

Fysioterapeutti

Neurologinen fysioterapia, ikääntyneiden fysioterapia, LPG -hoidot, purentaongelmat, Footbalance tukipohjalliset

Työssäni fysioterapeuttina nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja olen kiinnostunut auttamaan kuntoutujia heidän omista lähtökohdistaan, heidän voimavaransa huomioon ottaen.

Lisäkoulutuksen kautta olen erikoistunut geriatriseen fysioterapiaan. Työskentelen ikääntyneiden kanssa niin vastaanotolla kuin heidän koti-/asuinympäristössään. Toinen merkittävä asiakasryhmäni on neurologiset asiakkaat. Teen myös LPG -hoitoja ja purentaongelmien terapiaa.

Fysioterapeuttina olen ihminen ihmiselle, kulkien kuntoutujan tukena hänen polkuaan eteenpäin. Yhdessä pohtien rakennamme terapian sisällön kuntoutujan tarpeet, toiveet, toimintakyky ja elämäntilanne huomioiden.

040 905 1911 reeta.marjamaa(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Anne Vähäkuopus

Fysioterapeutti

Anne Vähäkuopus

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, faskiamanipulaatio, McKenzie-menetelmä, purentaongelmat, lääkinnällinen akupunktio, neurologinen kuntoutus, CRPS.

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaan sekä neurologiseen kuntoutukseen. Oma mielenkiintoni fysioterapiassa painottuu ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin hoidettavien ongelmien taustalla. Pyrin olemaan aktiivinen uusien hoitomenetelmien löytämisessä ja pysymään ajan hermoilla kuntoutuksen muuttuessa ja tutkimustiedon lisääntyessä.

Fysioterapiassa minua kiinnostaa sen monimuotoisuus. Työ haastaa ajattelemaan ja löytämään ratkaisuja aina uudelleen, koska jokainen ihminen ja vaiva on aina erilainen. Se tekee tästä alasta erittäin mielenkiintoisen.

 

 

044 901 6848 anne.vahakuopus(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Laura Moisanen

Fysioterapeutti

Laura Moisanen

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, faskiamanipulaatio, neurologinen fysioterapia/AVH, LPG-hoidot, Footbalance tukipohjalliset, käsifysioterapia

Suurimman osan työurastani olen tehnyt neurologisten kuntoutujien parissa. Kokemusta on karttunut runsaasti mm. erilaisista lihastaudeista, AVH-kuntoutujista, CP-vammaisista, aivovammoista ja allasterapiasta eri asiakasryhmille. Olen käynyt useita täydennyskoulutuksia osaamiseni kehittämiseksi. Otan mielelläni vastaan myös tuki- ja liikuntaelin vaivoja potevia asiakkaita, joihin viimeisimmät käymäni koulutukset ovatkin suuntautuneet. Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat selkärangan ja alaraajojen toimintahäiriöt. Teen myös faskiamanipulaatiota (®Stecco level II). Otan asiakkaani huomioon aina kokonaisuutena laajasti historiaa kartoittaen tuijottamatta ainoastaan tämän hetkistä kipukohtaa. Suunnittelemme fysioterapian ja asetamme tavoitteet yhdessä, asiakkaan elämäntilanteen, kiinnostuksen kohteet ja voimavarat huomioiden. Yhdessä ponnistellen pääsemme tavoitteisiin niin, että tekeminen on mukavaa!

044 760 3794 laura.moisanen(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Milja Nousiainen

Milja Nousiainen

Fysioterapeutti

Milja Nousiainen

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat.

Työskentelen pääasiallisesti tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivien sekä neurologisten asiakkaiden parissa.

Fysioterapeuttina haluan yhdessä asiakkaan kanssa rakentaa hänelle mahdollisimman hyvää toimintakykyä ja auttaa häntä saavuttamaan omat tavoitteensa. Terapeuttisen harjoittelun ohella teen myös manuaalisia käsittelyitä ja hierontaa. Allasterapia on erityinen mielenkiinnonkohteeni veden ominaisuuksien ja mahdollisuuksien vuoksi.

044 7111 332 milja.nousiainen(at)tuiranfysio.fi
Teppo Heikkilä

Teppo Heikkilä

Fysioterapeutti

Teppo Heikkilä

Fysioterapeutti

Olen työskennellyt alalla vuodesta 2010. Pääosin olen toiminut tuki-ja liikuntaelin asiakkaiden kanssa. Olen erikoistunut selkä- ja niskaperäisiin ongelmiin. Lisäkoulutan itseäni koko ajan ja syksyllä alkavat psykofyysisen opinnot.

Asiakkaat otan vastaan kokonaisvaltaisesti ja hoitomenetelmänä käytän tilanteen mukaan tarvittavia menetelmiä.

Taustaltani olen pitkänlinjan lentopalloilija ja sydäntäni lähellä on urheilumaailma.

040 1964 798 teppo.heikkila(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Jari Kontio

Jari Kontio

Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Jari Kontio

Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Neurologinen fysioterapia, lasten fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, McKenzie menetelmä, lääkinnällinen akupunktio

Olen kouluttautunut sekä tuki- ja liikuntaelin että neurologisten sairauksien kuntoutukseen. Viimeisimmät erikoistumisopinnot ovat olleet aikuisneurologinen (Bobath) ja lasten/nuorten neurologinen (NDT) koulutus. Nämä ovat myös tämänhetkiset kiinnostuksen kohteeni. Mielekkyys työhön tulee monipuolisesta/vaihtelevasta työnkuvasta kuntoutujien kanssa. Kotikäynneistä, saliharjoittelusta, allasterapiasta. Kesällä kuntoutuksessa liikutaan ulkona/luonnossa, talvella esim. avusteista laskettelua, hiihtoa.

 

040 593 7313 jari.kontio(at)tuiranfysio.fi

Katja Hannuksela

Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Katja Hannuksela

Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Lasten fysioterapia, neurologinen fysioterapia, McKenzie menetelmä, lääkinnällinen akupunktio

Olen lasten- ja nuorten neurologiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Tällä hetkellä työskentelen lasten, nuorten ja aikuisneurologisten kuntoutujien kanssa vastaanotolla, kodeissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä allasterapian osalta uimahalleissa. Työssäni oleellista on myös  tiivis yhteistyö kuntoutujan lähihenkilöiden kanssa. Lisäksi minulla on aiempaa kokemusta ikääntyneiden fysioterapiasta sekä tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta.

044 774 3786 [email protected]
Liisa Hurskainen

Liisa Hurskainen

Psykofyysinen fysioterapeutti

Liisa Hurskainen

Psykofyysinen fysioterapeutti

Työskentelen psykofyysisestä viitekehyksestä käsin, tarkoittaen kokonaisvaltaista lähestymistapaa, jossa keho ja mieli ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Terapia pohjautuu aina asiakkaan sen hetkisiin voimavaroihin.

Työskentelen asiakkaiden kanssa, joilla on erilaisia usein kehollisesti ilmeneviä elämänlaatua haastavia mielenterveyden haasteita, kuten syömishäiriöitä, kehon kuvan haasteita, ahdistus- ja paniikkioireilua, masennusta ja vireystilan säätelyn haasteita. Minulla on osaamista myös erilaisten toiminnallisten häiriöiden kuntoutuksesta. Työskentelen aikuisten, nuorten ja lasten kanssa.

Laajennan ja kehitän osaamistani seuraamalla aktiivisesti päivittyvää kehon ja mielen vuorovaikutuksesta julkaistavaa tutkimustietoa. Olenkin jatkanut fysioterapian opintoja terveystieteiden maisteriksi, ja syventänyt osaamista myös psykologian ja kasvatustieteiden tieteenaloihin.

08 340 862 liisa.hurskainen(at)tuiranfysio.fi

Ulla Niemi-Rauhala

Psykofyysinen fysioterapeutti & Lymfaterapeutti

Ulla Niemi-Rauhala

Psykofyysinen fysioterapeutti & Lymfaterapeutti

Psykofyysinen fysioterapia ja lymfaterapia

Terapeuttina minua innostaa jokaisessa päivässä oleva mahdollisuus toivon löytämisestä, kivun lievittymisestä, elämänlaadun parantumisesta, kohtaamisesta ja jakamisesta.

Erilaiset elämän kriisit vaikuttavat merkittävästi kehomme toimintaan. Asiakkaani ovatkin usein kärsineet pitkittyneistä kiputiloista ja toimintakyvyn heikkenemisestä. Myös asiakkaat, joille on tapahtunut äkillinen elämäntilanteen muutos, voivat oireilla moninaisten vaikeiden kehotuntemusten kanssa. Yhdessä asiakkaan kanssa etsimme ratkaisuja hänen toimintakykynsä ja elämänlaatunsa parantamiseksi.

08 340 862 ulla.niemi-rauhala(at)tuiranfysio.fi

Tuuli Jussila

Psykofyysinen fysioterapeutti & Tanssi-liiketerapeutti

Tuuli Jussila

Psykofyysinen fysioterapeutti & Tanssi-liiketerapeutti

Tanssi-liiketerapia, psykofyysinen fysioterapia

Olen fysioterapiassa erikoistunut aikuisneurologiseen fysioterapiaan ja toteutan fysioterapiaa psykofyysisestä viitekehyksestä käsin. Lisäksi minulla on psykoterapeuttisen keho- ja liiketyöskentelyn, tanssi-liiketerapeutin täydennyskoulutus ja opiskelen tällä hetkellä Basic Body Awareness terapeutiksi.

Työskentelen aikuisten ja nuorten kanssa, joilla mielenterveyden haasteet näyttäytyvät myös erilaisina kehollisina oireiluna kuten kipuina, jännityksinä, syömisen ja unen vaikeuksina, vireystilan säätely vaikeuksina, kehon ja kehonkuvan hahmottamisen hankaluutena. Keskiössä on siedettävän ja turvallisen kehosuhteen luominen, jonka kautta yhdessä löydämme keinoja toimintakyvyn tukemiseen ja edistämiseen.

 

 

08 340 862 tuuli.jussila(at)tuiranfysio.fi

Sanna Tikkala

Psykofyysinen fysioterapeutti

Sanna Tikkala

Psykofyysinen fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, yläraaja fysioterapia, työfysioterapeutti, lääkinnällinen akupunktio, kipufysioterapia, pilatesFysioterapeutti, TRE-ohjaaja, Psykofyysinen fysioterapeutti.

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta -95 enimmäkseen yksityisellä puolella. Nykyisin asiakkaani ovat pääsääntöisesti erilaisten kipuongelmien kanssa elävät ihmiset. Olen tehnyt töitä tuki- ja liikuntaelinvaivojen kanssa päästä varpaisiin. Parhaiten koen tulevani toimeen selkä-, niskahartia- ja yläraajaongelmien sekä purentaelimistön ja pääkipujen kanssa. Lähtökohtaisesti katselen asiakkaiden tilannetta TULES-näkökulmasta, mutta vuosien mittaan ja erilaisten koulutusten myötä olen alkanut nähdä asioita moninaisten silmälasien läpi. Työfysioterapeuttina ymmärrän työkuormituksen vaikutukset kehoon sekä työyhteisöön liittyvää problematiikkaa, mutta myös työn merkitystä ihmiselle osana hyvinvointia ja osallisuutta. YAMK-tutkinto on valottanut esimiestyön iloja ja suruja.  TRE-ohjaajana ymmärrän stressiä kokonaisvaltaisena kehollisena prosessina. Pitkän kipukoulutuksen myötä käsitykseni ihmisestä biopsykososiaalisena kokonaisuutena on vahvistunut ja konkretisoitunut. Äitinä ymmärrän ihmisen rajallisuutta ja asioiden priorisoinnin tarpeellisuutta. Elämä on opettanut, että huumorilla pääsee pitkälle – tai ainakin saa nauraa!

Minulle on tärkeää, että asiakas kohdataan omana itsenään ja pysähdytään kuuntelemaan, mitä hänellä on kerrottavana omasta tilanteestaan. Haluan kannustaa asiakkaita ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan. Fysioterapeuttina tarjoan asiantuntemukseni ja näkemykseni asiakkaan käyttöön, jotta yhdessä pääsemme toivottuun lopputulokseen.

044 723 1984 [email protected] Ei vapaita hoitoaikoja

Maija Vähä

Psykofyysinen fysioterapeutti

Maija Vähä

Psykofyysinen fysioterapeutti

Psykofyysinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat

Olen syventynyt psykofyysiseen fysioterapiaan. Erityisosaamistani ovat haasteet liittyen ahdistukseen, uupumukseen, pitkittyneeseen stressiin ja kehontuntemuksen ongelmiin. Terapian lähtökohtana on aina asiakkaan yksilöllinen tilanne, toiveet ja voimavarat. Psykofyysisen fysioterapian lisäksi olen täydentänyt osaamistani liikuntapsykologian opinnoilla, koska myös liikunta, urheilu ja henkinen valmennus ovat lähellä sydäntäni.

Psykofyysisen fysioterapian lisäksi teen mielelläni myös tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa sekä manuaalisia käsittelyjä.

044 901 0069 [email protected] Ei vapaita hoitoaikoja

Kaarina Karjalainen

Konsultoiva fysioterapeutti & Voice Massage -terapeutti

Kaarina Karjalainen

Konsultoiva fysioterapeutti & Voice Massage -terapeutti

 • purentaongelmat

08 340 862

Pia Keränen

NDT, Bobath -vauvaterapeutti

Pia Keränen

NDT, Bobath -vauvaterapeutti

 • NDT/Bobath terapeutti
 • vauvaterapeutti

08 340 862 [email protected]

Severi Varanka

NDT/Bobath terapeutti

Severi Varanka

NDT/Bobath terapeutti

 • NDT/Bobath terapeutti

08 340 862

Jukka Klemettinen

Konsultoiva fysioterapeutti

Jukka Klemettinen

Konsultoiva fysioterapeutti

 • tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat
 • neurologinen fysioterapia
 • MST
 • alaraajaterapia
 • urheilufysioterapia
 • OMI-fysioterapia

0400 409 184 jukka.klemettinen(at)tuiranfysio.fi

Tuula Kakko

Aulaemäntä

Tuula Kakko

Aulaemäntä

Aulaemäntä/Asiakaspalvelu

Työtehtäviäni ovat asiakaspalvelu, ajanvaraus ja laskutus.

Haluan kohdata asiakkaat iloisella ja positiivisella asenteella ja minulle on tärkeää että asiakkaat ja työntekijät tuntevat tulevansa huomioiduksi. Koen että työni on kiinnostavaa sen monipuolisuuden vuoksi.

(08) 340 862 / 044 709 4736 toimisto(at)tuiranfysio.fi

Moonika Jaakkola

Toimistovastaava

Moonika Jaakkola

Toimistovastaava

Pääsääntöisesti toimin Valtatien toimipisteessä vastaanottotiskillä. Vastaan puheluihin, varaan aikoja asiakkaille, laskutan ja organisoin työtehtäviä. Lisäksi vastaan henkilöstöasioista yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Lisäksi vastaan nettisivujen, facebookin ja instagramin päivityksistä.

08 340 862 toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Ville-Antti Jaakkola

Toimitusjohtaja, Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Ville-Antti Jaakkola

Toimitusjohtaja, Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Neurologinen fysioterapia (Bobath), lasten- ja nuorten neurogolinen fysioterapeutti (NDT/Bobath-terapeutti), tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, faskiamanipulaatio

Olen Tuiran Fysion omistaja ja toimitusjohtaja. Oma erikoisosaamisen fysioterapiassa on lasten-ja nuorten neurologisessa fysioterapiassa (NDT-Bobath) sekä aikuisten neurologisessa fysioterapiassa (Bobath).

Minulla on monipuolinen työkokemus erilaista fysioterapeutin työtehtävistä. Päivitän osaamistani säännöllisesti eri koulutuksia käyden. Olen toiminut juniorijoukkueiden fysioterapeuttina ja valmentaja, josta sain kipinän erikoistua myös urheilufysioterapiaan.

Kuntoutan asiakkaitani heille tutuissa ympäristöissä, kuten kodeissa, päiväkodeissa, kouluissa, toimintakeskuksissa, asuntoloissa tai vaikkapa uimahalleissa. Luonnolliseen arkiympäristöön tuotu fysioterapia antaa mielestäni parhaiten käytännön eväitä jokapäiväisessä elämässä selviytymiseen. Työskentelen tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, hänen perheensä, päiväkodin, koulun sekä muiden kuntoutukseen osallistuvien ammattilaisten kanssa.

040 743 9729 ville-antti.jaakkola(at)tuiranfysio.fi

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862.