Henkilökunta - Tuiran Fysio
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Tutustu henkilökuntaamme

Avaa lisätiedot klikkaamalla henkilön kuvaa

Jussi Kärppä

Osteopaatti (AMK), koulutettu hieroja

Jussi Kärppä

Osteopaatti (AMK), koulutettu hieroja

Olen Osteopaatti AMK ja Koulutettu hieroja. Tarjoan osteopatia- ja hierontapalveluita. Ihmisten auttaminen on lähellä sydäntäni ja neljän vuoden osteopatiakoulutus Metropolia Ammattikorkeakoulussa on syventänyt tietämystäni ihmisen anatomiasta, fysiologiasta ja biomekaniikasta. Pidän osteopatian soveltuvuudesta sekä sen laajasta näkökulmasta ihmisen hyvinvointiin, terveyteen ja toimintakykyyn. Osteopatiassa minua kiinnostaa erityisesti salapoliisimainen työskentelyote ja syy-seurausyhteyksien selvittäminen oirekeskeisyyden sijasta.

Hoitoni sisältää erilaisia tekniikoita ja lähestymistapoja, riippuen kyseessä olevasta ongelmasta. Suosin pehmeitä ja hellävaraisia lähestymistapoja, jotka tapahtuvat useimmiten rytmisin mobilisoivin ja lihaksia venyttävin liikkein. Suosin myös erilaisten kivun hallintakeinojen ja harjoitusten ohjaamista asiakkailleni.

Osteopatiaa ja hierontaa käytän tuki- ja liikuntaelinongelmia ehkäisevänä, parantavana tai lieventävänä hoitona. Hoidolla on positiivisia vaikutuksia liikkuvuuteen, aineenvaihduntaan, verenkiertoon sekä hengityselimistön ja hermoston toimintaan.

Vastaanotolleni voi hakeutua selkäkipujen, niska- ja hartiaseudun kipu- ja jännitystilojen, päänsäryn ja migreenin, raajojen puutumisoireiden ja hermopinteiden, nivelongelmien, lantiokipujen, leukanivelongelmien, huimauksen sekä stressin vuoksi.

Kiinnostukseni kohteita ovat akuuttien eli alle kuusi viikkoa kestäneiden kiputilojen arviointi, hoito ja ohjaus. Toinen kiinnostukseni kohde on pitkittyneiden eli yli kolme kuukautta kestäneiden kiputilojen arviointi ja interventio, jotka perustuvat viimeisimpään tietoon kivusta ja kivun hallintakeinojen löytämiseen.

044 971 7781 jussi.karppa(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Jarmo Tanskanen

Jarmo Tanskala

Koulutettu urheiluhieroja

Jarmo Tanskala

Koulutettu urheiluhieroja

Valmistuin urheiluhierojaksi Kesäkuussa 2022 Suomen Hierojakoulusta, ja tavoitteenani on jatkaa kouluttautumista työn ohessa. Hieronta tilanteessa haluan kohdata asiakkaan kokonaisvaltaisesti, ja hoidoissa tulen käyttämään tilanteeseen sopivia hierontamenetelmiä, passiivisia – ja aktiivisia venytyksiä sekä tarvittaessa raajanivelten mobilisoitia, unohtamatta perusteellista tutkimusta ja jatkohoito-ohjeita. Hoitoon kuuluu tilanteen mukaan myös termiset hoidot.

Tavoitteena on luoda asiakaslähtöinen, positiivinen ja turvallinen hoitotilanne, niin että asiakkaan tavoitteet tulee huomioitua hoitosuunnitelmaa tehtäessä.

Itselläni on pitkä urheilu-ura takana lentopallon piirissä, jonka kautta olen saanut tuntea hieronnan ennaltaehkäisevät vaikutukset valmistautumiseen, urheilusuorituksiin, palautumiseen ja vammojen hoitoon.

Vapaa ajalla harrastan aktiivisesti liikuntaa monessa eri muodossa.

Perus Mottoni on: Toimi Heti, Lopeta Lykkääminen, eli tavataan Tuiran Fysiolla. Jarmo

08 340 862 jarmo.tanskala(at)tuiranfysio.fi
Outi Hjelmeroos

Outi Hjelmeroos

Koulutettu hieroja

Outi Hjelmeroos

Koulutettu hieroja

Hierontoaa 18 vuoden kokemuksella.

Teen perinteistä klassista hierontaa kokonaisvaltaisesti samalla shiatsuperiaatteita soveltaen. Tavoitteenanin on, että asiakkaalle jää hieronnan jälkeen rentoutunut ja virkistynyt olo.

040 703 3977 outi.hjelmeroos (ät) tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Pekka Anttila

OMT-fysioterapeutti/kouluttaja

Pekka Anttila

OMT-fysioterapeutti/kouluttaja

Fysioterapeutti ( OMT ), OMT-kouluttaja

Olen fysioterapeutti (OMT, vuodesta 1992 ensimmäisenä Oulussa) 39 vuoden työkokemuksella. OMTkouluttajana olen toiminut viimeiset 16 vuotta ja Somty ry:n kouluttajana 25 vuotta.

Erityisosaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinongelmat kaikkineen; niska-, selkä-, yläraaja-,
alaraajaongelmat (nivel-, lihas- ja neurodynamiikan häiriöt), leukanivelongelmat (TMD),
FaskiamanipulaatioÒ (Stecco 1-2), kinesioteippaus sekä akupunktio. Otan mielelläni vastaan
kaikenikäisiä asiakkaita.

08 340 862 [email protected] Ei vapaita hoitoaikoja
Petri Jalava

Petri Jalava

OMT-fysioterapeutti

Petri Jalava

OMT-fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, OMT-fysioterapeutti,  faskiamanipulaatio, akupunktio, alaraajafysioterapia.

Olen erikoistunut ortopediseen manuaaliseen terpiaan (ft OMT). Pääasissa työskentelen urheilijoiden, aktiiviliikkujien ja tuki- ja liikuntaelinongelmaisten asiakkaiden kanssa. Otan vastaan myös kaikenlaisia asiakkaita lapsista ikäihmisiin. Suomen kielen lisäksi tulen toimeen myös englannilla ja ruotsilla. Olen tehnyt fysioterapeutin töitä valmistumisestani 2006 saakka.

OMT koulutuksen lisäksi olen suorittanut esimerkiksi alaraaja- faskiamanipulaatio- akupunktio, urheilufysioterapia ja kinesioteippauskoulutuksia, joita käytän paljon työssäni.

Vahva osaamiseni liittyy koko kehon tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen. Ajan minulle saa varattua puhelimella tai nettiajanvarauksen kautta.

Kielitaito: suomi, englanti ja ruotsi

 

044 732 2582 petri.jalava(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Johannes Poikela

OMT-fysioterapeutti

Johannes Poikela

OMT-fysioterapeutti

OMT-fysioterapeutti

OMT-fysioterapeutti (Ortopedinen Manuaalinen Terapia 2016, 6-vuoden työkokemus), fysioterapeutti (2011, 11-vuoden työkokemus) kipufysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia (selkärankaperäiset ongelmat, raajaongelmat, leikkausten jälkeiset kroonistuneet ongelmat), neuropaattiset kivut, CRPS, kognitiiviset menetelmät mm. osana kivunhoitoa, hengitys/rentoutusmenetelmät/tietoisuustaito/kehotietoisuus, stressinhallintamenetelmien ohjaus (resilienssi), lääkinnällinen akupunktio, skolioosifysioterapia SEAS (scientific exercise approach to scoliosis), päänsäryt ja migreenit, purenta ja uniongelmat, faskia manipulaatio (FM), terapeuttinen harjoittelu.

Tarjoan tuki- ja liikuntaelinvaivojen asiantuntijapalveluita (OMT). Autan asiakkaitani niin akuuteissa kuin pitkittyneissä kiputiloissa ja kehon toiminnallisissa häiriöissä. Pidän tärkeänä, että asiakas saa ymmärrystä ongelmiensa syistä ja kuntoutumisen mahdollisuuksista sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. Huomioin OMT-fysioterapiassa aina asiakkaan toiveet, voimavarat ja tavoitteet. Tunnistan ja kartoitan traumataustaa osana kuntoutusta ja ohjaan sen osalta aina tarvittaessa eteenpäin.

Tarjoan OMT-fysioterapiassa sekä manuaalista terapiaa että terapeuttista harjoittelua. Manuaalisessa terapiassa käytän erilaisia nivel- ja pehmytkudostekniikoita. Käytän faskiamanipulaatiota, mikäli sen hyödyntäminen sopii vaivan hoitoon ja asiakkaan toiveisiin. Ohjaan aina terapeuttista harjoittelua, jotta asiakas voisi saada oirekuvansa hallintaan. Terapeuttinen harjoittelu tarkoittaa säännöllistä ja ainakin aluksi ammattilaisen ohjaamaa ja ohjeiden mukaan toteutettua harjoittelua jonkun tietyn ongelman vähentämiseksi. Terapeuttisella harjoittelulla pyritään parantamaan toimintakykyä ja vähentämään toimintarajoitteita, vaikuttamalla ihmisen fyysisiin ominaisuuksiin ja kipuun. Tavoitteena on aina, että kuntoutuja toipuisi ongelmastaan mahdollisimman pian.

Yhteistyökumppanini ja työyhteisöni jäsenet muodostavat laajan osaamiskokonaisuuden, jota hyödynnän säännöllisesti. Moniammatillisesti toimiminen tuo lisää mahdollisuuksia kuntoutukseesi.

 

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ystävällisin terveisin

Johannes

OMT-physiotherapist (Orthopedic Manual Therapist 2016; specialist in muscle, bone and nervetissue problems, 6 years work experience), Physiotherapist (2011, 11 years work experience) Pain Physiotherapy, Spain rehabilitation, Chronic spain pain rehabilitation, Limb rehabilitation, Post operative rehabilitation, Chronic pain and functional disorder rehabilitation, Neuropathic pain, Complex Regional Pain Syndrome (CRPS), Cognitive methods in pain rehabilitation, Breath/Relaxation methods/Self-awareness/Body-awareness, Stress control (resilience), Medical acupunkture (part of pain rehabilitation), Scoliosis rehabilitation with scientific exercise approach to scoliosis (SEAS), Headache and migrane, Malocclusin rehabilitation, Sleeping problems, Fascial manipulation (FM®), Therapeutic Exercise.

040 028 1804 johannes.poikela(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Mikko Hirvimäki

OMT-fysioterapeutti

Mikko Hirvimäki

OMT-fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, OMT-fysioterapeutti,  faskiamanipulaatio, alaraajafysioterapia, purentaongelmat, McKenzie menetelmä

Työskentelen pääasiassa tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsivien asiakkaiden kanssa. Olen kouluttautunut monipuolisesti tuki- ja liikuntaelinongelmien tutkimiseen ja hoitoon.

Tavoitteenani on hoitaa asiakkaita asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti, niin että asiakkaan omat tavoitteet ja tarpeet otetaan mahdollisimman hyvin huomioon. Fysioterapiassa pyrin löytämään oireiden taustalla olevat syyt ja vaikuttamaan niihin sen sijaan, että hoidettaisiin vain oireita. Fysioterapiassa pyrin soveltamaan käytännön osaamistani yhdistettynä viimeisimpään käytettävissä olevaan tutkimustietoon.

08 340 862 mikko.hirvimaki(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Joni Rossi

OMT-fysioterapeutti

Joni Rossi

OMT-fysioterapeutti

OMT-fysioterapeutti, lääkinnällinen akupunktio, faskiamanipulaatio, foot balance-tukipohjalliset, C-tason asahi-ohjaus, rangan ja raajojen nivel- , hermo ja faskiaperäiset vaivat, purenta-ja leukanivel vaivat, tuki- ja liikuntaelimistön hoito ja kuntoutus.

Olen erityisen kiinnostunut alaraajan toiminnasta, liikunnasta, sekä terveydestä ja hyvinvoinnista 🙂

Työni keskittyy tarkkaan tuki- ja liikuntaelinten vaivojen tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen uusimpaan tieteelliseen näyttöön perusten. Vastaanotollani käy niin akuuteista vaivoista oirehtivia, kuin myös pitkittyneistä kroonisista kiputiloistakin oirehtivia ihmisiä.

Kouluttaudun lisäkoulutuksilla työni ohessa ja pidän erityisen tärkeänä asiakkaan tavoitteiden mukaisesti suunniteltua ja toteutettua fysioterapiaa ja moniammatillista hoitoa.

Olen työskennellyt fysioterapeuttina vuodesta 2014 ja OMT-koulutuksesta valmistuin 2020.

Vastaanotolleni pääsee 1-2 vk kuluessa. Kielitaito: englanti.

Hoidan erityisesti

 • pää, niska- ja selkäkivut
 • purenta- ja leukanivel
 • faskiamanipulaatio
 • alaraajakivut
 • SW-hoidot

050 5326 286 joni.rossi(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Sanna Kyllönen

Sanna Kyllönen

Fysioterapeutti

Sanna Kyllönen

Fysioterapeutti

Psykofyysinen fysioterapeutti, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmatneurologinen fysioterapia, Shockwave- ja Cryo-huippukylmähoidot,  jooga ohjaaja, liikunnanohjaaja (AMK)

Valmistunut fysioterapeutiksi 2013. Fysioterapeutin työkokemusta n. 9 vuotta, josta suurimman osan yksityispuolella, pari vuotta terveyskeskusfysioterapeuttinakin. Aiemmalta koulutukselta liikunnanohjaaja AMK. Kouluttaudun paraikaa psykofyysiseen fysioterapiaan, josta valmistun maaliskuussa-23. Erityisosaamisena koulutettu joogaohjaaja, sekä erilaisista ryhmäliikunnanohjauksista kokemusta 20 vuoden ajalta.

Kielitaito suomi, englanti, auttava ruotsi (ei tukiviittomia).

Otan vastaan tuki- ja liikuntaelinten vaivoista kärsiviä sekä neurologisia asiakkaita.

0449661137 sanna.kyllonen(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Laura Myllymäki

Laura Myllymäki

Fysioterapeutti

Laura Myllymäki

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, lääkinnällinen akupunktio, LPG-hoidot, Cryo-hoidot, Shokwave-hoidot, Footbalance-pohjalliset

Koulutus ja valmistumisvuosi: Koulutettu hieroja (2012) ja fysioterapeutti AMK (2016)

Työkokemus: 6 vuotta

Kielitaito: suomi, englanti

Kiinnostus liikuntaan ja kehon hyvinvointiin on innostanut laajentamaan osaamistani erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan ymmärtämiseen, tutkimiseen ja kuntoutukseen sekä kivun hoitoon. Osaamisalueitani ovat tuki- ja liikuntaelimistön toiminta ja toimintarajoitteet ja niiden tutkiminen sekä näiden vammojen ennaltaehkäisy, kuntoutus ja kipujen hoito. Työssäni hoidan kehon kiputiloja ja toimintarajoitteita yksilöllisesti suunnitellulla progressiivisella harjoittelulla sekä erilaisilla fysikaalisilla hoitomenetelmillä (akupuntkio, LPG-hoito, manuaalinen myofaskiaalinen käsittely, sw-hoidot sekä cryo-hoito).

050 381 7609 laura.myllymaki(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Kirsi Väänänen

Kirsi Väänänen

Fysioterapeutti

Kirsi Väänänen

Fysioterapeutti

lantionpohjan fysioterapia, suorien vatsalihasten erkaantuma, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, Pilates- ja spiraalistabilaatio -ohjaaja

Oman kehon tuntemus ja sen toiminnan ymmärtäminen ja hallinta ovat tärkeä osa erilaisten vaivojen hoidossa – niin myös lantionpohjan toimintahäiriöissä.

Asiakkaillani on eri tyyppisiä lantion alueen toimintahäiriöitä esim. virtsaamis-tai ulostamisongelmia, laskeumia, lantion alueen kipua, häntäluuongelmia. Myös synnytyksen jälkeen vatsalihasten erkauman tutkiminen ja sopivien harjoitteiden saaminen lihastasapainon palauttamiseksi voi olla syy fysioterapiaan hakeutumiseen. Näihin ongelmiin etsimme yhdessä ratkaisuja ja sopivia harjoitusmenetelmiä joiden avulla usein elämää tai elämänlaatua haittaava vaiva saadaan parannettua.

08 340 862 kirsi.vaananen(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Ida Kananen

Ida Kananen

Fysioterapeutti & Lymfaterapeutti

Ida Kananen

Fysioterapeutti & Lymfaterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, aikuisneurologinen kuntotus (Bobath), lääkinnällinen akupunktio, McKenzie menetelmä, lymfaterapia.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) vuonna 2011 ja sen jälkeen täydentänyt osaamistani lisäkoulutuksin. Työkokemusta fysioterapiasta on yli 10 vuotta. Työskentelen pääasiassa aikuisneurologisten asiakkaiden parissa, mutta teen lisäksi tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa sekä lymfaterapiaa. Lymfaterapeuttina autan mielellään manuaalisen turvotuksen hoidon ja kompressiosidontojen lisäksi myös painetekstiiliasioissa, kuten tukisukkien ja -hihojen mittauksissa ja hankinnoissa.

Toteutan fysioterapiaa kotikäynteinä ja vastaanotolla. Allasterapiat toteutuvat Oulun seudun uimahalleissa.

Minulle on tärkeää, että asiakas tulee fysioterapiassa avoimesti kohdatuksi ja kuulluksi. Hyvinvoinnin edistämiseksi ja arjen haasteiden ratkaisemiseksi on olennaista ymmärtää kuntoutujan voimavarat ja luoda fysioterapian tavoitteet yhdessä.

Vapaita aikoja voit katsoa nettiajanvarauksesta tai kysellä puhelimitse ja sähköpostilla.

Kielitaito: suomi

Tervetuloa vastaanotolleni!

044 761 6672 ida.kananen(at)tuiranfysio.fi

Anne Vähäkuopus

Fysioterapeutti

Anne Vähäkuopus

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, faskiamanipulaatio, McKenzie-menetelmä, purentaongelmat, lääkinnällinen akupunktio, neurologinen kuntoutus, CRPS.

Olen Etelä-Pohjanmaalta Ouluun kulkeutunut kahden pienen lapsen äiti. Arkemme pyörii paljon liikunnallisten harrastusten ja ulkoilun ympärillä. Minulla on taustaa taitoluistelusta, voimistelusta ja tanssista, joista jälkimmäiset ovat säilyneet matkassani edelleen.

Olen toiminut fysioterapeuttina yksityisellä sektorilla vuodesta 2008 lähtien. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaan sekä neurologiseen kuntoutukseen (mm. MS-tauti, CP-vamma, selkäydinvammat ja AVH). Oma mielenkiintoni fysioterapiassa painottuu ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin hoidettavien ongelmien taustalla. Pyrin olemaan aktiivinen uusien hoitomenetelmien löytämisessä ja pysymään ajan hermoilla kuntoutuksen muuttuessa ja tutkimustiedon lisääntyessä.

Fysioterapiassa minua kiinnostaa sen monimuotoisuus. Työ haastaa ajattelemaan ja löytämään ratkaisuja uudelleen, koska jokainen ihminen ja vaiva on aina erilainen. Se tekee tästä alasta erittäin mielenkiintoisen. Minulle voi varata aikoja nettiajanvarauksen kautta osoitteessa www.tuiranfysio.fi.

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

 

 

 

044 901 6848 anne.vahakuopus(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Perttu Lammela

Fysioterapeutti

Perttu Lammela

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, lääkinnällinen akupunktio, alaraajafysioterapia, McKenzie menetelmä, Footbalance-tukipohjalliset, Shockwave -hoidot, LPG-hoidot

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1997, joten työkokemusta on kertynyt yli 25 vuotta.

Olen kouluttautunut tuki-ja liikuntaelimistön tutkimiseen sekä hoitamiseen monipuolisesti vuosien varrella. Selkärangan sekä alaraajojen toimintahäiriöiden ja kiputilojen hoito ovat erikoistumisalaani. Työnkuvaani kuuluu myös Kelan ja eri vakuutusyhtiöiden kuntoutujan kuntoutus. LPG ja shockwave paineaalto hoidot sekä footbalance tukipohjallisten valmistus kuuluvat myös työnkuvaani.

Kielitaito: Suomi ja Englanti

Voit kysyä vapaita aikoja Tuiran Fysion toimistosta.

040 536 3998 perttu.lammela(at)tuiranfysio.fi

Mervi Meriläinen

Fysioterapeutti

Mervi Meriläinen

Fysioterapeutti

Suorien vatsalihasten erkaantuma, lantionpohjan fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, purentaongelmat, lääkinnällinen akupunktio, CRPS.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi v. 2000, ja työkokemusta on kertynyt jo yli 20 vuotta. Teen monipuolisesti tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaa, ja erityisen mielelläni paneudun lantionpohjan ja purennan toimintahäiriöiden sekä suorien vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen, myös englanniksi. Ammatillista lisäkoulutusta on vuosien saatossa kertynyt paljon, ja takataskussa onkin melkoinen repertuaari erilaisia fysioterapian keinoja. Kouluttautumisen tarve on jatkuvaa, ja tavoitteenani onkin joka vuosi oppia jotain uutta fysioterapiaan liittyen.

Pyrin luomaan asiakkaalleni turvallisen ympäristön, johon hän voi tulla ja jossa hän voi toimia omana itsenään. Fysioterapian suunnittelussa huomioidaan aina realistisesti asiakkaan voimavarat ja omat toiveet. Tulosten saaminen vaatii oivalluksia, sinnikkyyttä, paljon työtä molemmilta osapuolilta sekä sopeutumiskykyä muuttuviin elämäntilanteisiin.

Kielitaito: Suomi ja Englanti

040 456 4691 mervi.merilainen(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Mikko Väänänen

Fysioterapeutti

Mikko Väänänen

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, Urheilufysioterapia, Shockwave-hoidot,
LPG-hoidot, Huippukylmä- hoidot, FootBalance -pohjalliset.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2018. Fysioterapeuttina pyrin ihmisen auttamiseen kokonaisvaltaisesti, en vain oireisiin keskittyen. Yhteistyössä asiakkaan kanssa pyrimme löytämään parhaan tavan tukea kuntoutumista ja toimintakyvyn ylläpitämistä.

Asiakaskuntani koostuu tällä hetkellä tuki-ja liikuntaelin sekä neurologisista asiakkaista. Kehitän itseäni säännöllisesti kouluttautuen sekä alan kirjallisuuteen syventyen fysioterapian eri osa-alueilla.

Urheilullinen elämäntapa on aina ollut osa minua. Oma lajitaustani on jääkiekosta ja koen, että vahva kokemus urheilun saralla tukee työtäni fysioterapeuttina. Liikkumiseen liittyvät kiputilat ja ongelmat, niiden tutkiminen sekä yksilöllinen kuntoutus ovat avainasemassa työssäni.

Kielitaito: Suomi, Englanti

044 716 7234 mikko.vaananen(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Reeta Marjamaa

Fysioterapeutti

Reeta Marjamaa

Fysioterapeutti

Neurologinen fysioterapia, ikääntyneiden fysioterapia, LPG-hoidot, purentaongelmat, akupunktio, Footbalance-tukipohjalliset

Olen valmistunut vuonna 2014 fysioterapeutiksi ja työskennellyt siitä lähtien yksityisellä sektorilla monipuolisella työnkuvalla.

Olen työskennellyt paljon neurologisten asiakkaiden kanssa ja he ovatkin merkittävä asiakasryhmäni. Lisäkoulutuksen kautta olen erikoistunut geriatriseen fysioterapiaan. Työskentelen asiakkaiden kanssa niin vastaanotolla kuin heidän koti-/asuinympäristössään. Allasterapia toteutetaan Oulun alueen uimahalleissa. Teen myös akupunktiohoitoja, LPG -hoitoja ja purentaongelmien fysioterapiaa.

Työssäni fysioterapeuttina nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja olen kiinnostunut auttamaan kuntoutujia heidän omista lähtökohdistaan, heidän voimavaransa huomioon ottaen.

Fysioterapeuttina olen ihminen ihmiselle, kulkien kuntoutujan tukena hänen polkuaan eteenpäin. Yhdessä pohtien rakennamme terapian sisällön kuntoutujan tarpeet, toiveet, toimintakyky ja elämäntilanne huomioiden.

Tervetuloa fysioterapiaan!

Kielitaito: suomi, englanti

040 905 1911 reeta.marjamaa(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Hanne Määttä

Fysioterapeutti

Hanne Määttä

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, purentaongelmat, neurologinen fysioterapia, McKenzie menetelmä, lääkinnällinen akupunktio, PhysioPilates ohjaaja, Spiraalistabilaatio -ohjaaja.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi(AMK) vuonna 2013 ja olen toiminut fysioterapeuttina yksityisellä sektorilla 9 vuoden ajan. Työnkuvani koostuu pääsääntöisesti neurologisesta kuntoutuksesta, mutta teen myös tuki-ja liikuntaelin sekä purentaelinfysioterapiaa. Toteutan allasterapiaa eri asiakasryhmille Oulun seudun uimahalleissa. Lisäksi olen kouluttautunut PhysioPilates- ja Spiraalistabilaatio ohjaajaksi. Ohjaan PhysioPilates- ja spiraalistabilaatio pienryhmiä, joissa otetaan huomioon mm. asiakkaan tuki- ja liikuntaelinongelmat ja annetaan yksilöllistä ohjausta fysioterapian näkökulmasta. Yksilö- ja kaveritunnille voit varata ajan puhelimitse tai sähköpostilla.

Fysioterapeuttina minulle on tärkeää ottaa jokainen asiakas huomioon yksilönä ja auttaa häntä löytämään voimavaransa sekä parantamaan elämänlaatuaan ja toimintakykyään arjessa. Minua erityisesti kiinnostaa kuinka voimme oman kehon tunnistamisen ja hallinnan kautta vaikuttaa hyvinvointiimme ja voida paremmin. Terapeuttisessa harjoittelussa hyödynnän mm. pilatesmenetelmää ja spiraalistabilaatio harjoitteita kehonhallinnan parantamiseksi.

Vapaita aikoja voit tiedustella puhelimitse tai sähköpostilla.

Kielitaito: suomi, englanti

 

044 243 5941 hanne.maatta(at)tuiranfysio.fi

Laura Moisanen

Fysioterapeutti

Laura Moisanen

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, faskiamanipulaatio, neurologinen fysioterapia/AVH, LPG-hoidot, käsifysioterapia.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) vuonna 2007. Alalle ohjauduin oman urheilutaustani kautta, joka nykyisin on hyvänmielen liikuntaa luonnossa, kuten hiihtoa ja maastojuoksua sekä ratsastusta.

Minulla on 15-vuoden työkokemus sekä neurologisesta että tuki-ja liikuntaelin kuntoutuksesta. Pidän ammattitaitoani yllä seuraamalla uusimpia alan tutkimuksia sekä säännöllisellä kouluttautumisella. Erityinen mielenkiinnon kohteeni ovat käsiterapia-asiakkaat ja otankin mielelläni vastaan erilaisia käden toiminnan haasteita omaavia asiakkaita.

Neurologisesta kuntoutuksesta minulla on runsaasti kokemusta mm. erilaisista lihastaudeista, AVH-kuntoutujista ja aivovammoista. Toteutan myös allasterapiaa eri asiakasryhmille.

Otan asiakkaani huomioon aina kokonaisuutena elämän eri osa-alueet huomioiden. Tuki- ja liikuntaelin ongelmissa kartoitan laajasti asiakkaan historiaa tuijottamatta ainoastaan tämän hetkistä kipukohtaa. Suunnittelemme fysioterapian ja asetamme tavoitteet yhdessä, asiakkaan elämäntilanteen, kiinnostuksen kohteet ja voimavarat huomioiden. Yhdessä ponnistellen pääsemme tavoitteisiin niin, että tekeminen on mukavaa!

Vapaat aikani löydät nettiajanvarauksen kautta. Voit olla yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostilla. Tervetuloa fysioterapiaan!

Kielitaito: Suomi, Englanti

044 760 3794 laura.moisanen(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Teppo Heikkilä

Teppo Heikkilä

Fysioterapeutti

Teppo Heikkilä

Fysioterapeutti

Olen työskennellyt alalla vuodesta 2010. Pääosin olen toiminut tuki-ja liikuntaelin asiakkaiden kanssa. Olen erikoistunut selkä- ja niskaperäisiin ongelmiin. Lisäkoulutan itseäni koko ajan ja syksyllä alkavat psykofyysisen opinnot.

Asiakkaat otan vastaan kokonaisvaltaisesti ja hoitomenetelmänä käytän tilanteen mukaan tarvittavia menetelmiä.

Taustaltani olen pitkänlinjan lentopalloilija ja sydäntäni lähellä on urheilumaailma.

040 1964 798 teppo.heikkila(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Katri Ponto

Fysioterapeutti

Katri Ponto

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, aikuisneurologinen kuntotus (Bobath), lääkinnällinen akupunktio

 

044 702 2264 katri.ponto(at)tuiranfysio.fi
Jari Kontio

Jari Kontio

Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Jari Kontio

Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Neurologinen fysioterapia, lasten fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, McKenzie menetelmä, lääkinnällinen akupunktio

Olen kouluttautunut sekä tuki- ja liikuntaelin että neurologisten sairauksien kuntoutukseen. Viimeisimmät erikoistumisopinnot ovat olleet aikuisneurologinen (Bobath) ja lasten/nuorten neurologinen (NDT) koulutus. Nämä ovat myös tämänhetkiset kiinnostuksen kohteeni. Mielekkyys työhön tulee monipuolisesta/vaihtelevasta työnkuvasta kuntoutujien kanssa. Kotikäynneistä, saliharjoittelusta, allasterapiasta. Kesällä kuntoutuksessa liikutaan ulkona/luonnossa, talvella esim. avusteista laskettelua, hiihtoa.

 

040 593 7313 jari.kontio(at)tuiranfysio.fi

Katja Hannuksela

Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Katja Hannuksela

Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Lasten fysioterapia, neurologinen fysioterapia, McKenzie menetelmä, lääkinnällinen akupunktio

Olen lasten- ja nuorten neurologiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Tällä hetkellä työskentelen lasten, nuorten ja aikuisneurologisten kuntoutujien kanssa vastaanotolla, kodeissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä allasterapian osalta uimahalleissa. Työssäni oleellista on myös  tiivis yhteistyö kuntoutujan lähihenkilöiden kanssa. Lisäksi minulla on aiempaa kokemusta ikääntyneiden fysioterapiasta sekä tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta.

044 774 3786 [email protected]

Teija Oravisjärvi

Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Teija Oravisjärvi

Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Esittely tulossa..

08 340 862 teija.oravisjarvi(at)tuiranfysio.fi

Ulla Niemi-Rauhala

Psykofyysinen fysioterapeutti & Lymfaterapeutti

Ulla Niemi-Rauhala

Psykofyysinen fysioterapeutti & Lymfaterapeutti

Psykofyysinen fysioterapia ja lymfaterapia

Kokonaisvaltainen, kehon ja mielen vuorovaikutusta tarkasteleva  lähestymistapa on läsnä kaikessa fysioterapeuttisessa työssäni.

Psykofyysisessä fysioterapiassa keskeistä on mielen ja kehon vuorovaikutuksen ymmärtäminen, kokemuksellinen oppiminen sekä kehollisten vireydensäätely keinojen harjoittelu. Terapiassa edetään aina asiakkaan voimavarojen mukaan ja tavoitteena on tukea asiakkaan omaa toipumisen prosessia.

Psykofyysisessä fysioterapiassa asiakkainani ovat akuutista sekä pitkäaikaisesta stressistä, unettomuudesta, traumaattisista oireista, ahdistuneisuudesta, syömishäiriöistä, pitkittyneestä kivusta ja muista toimintakyvyn menetyksestä toipuvat aikuiset ja nuoret kuntoutujat. ¨

Lymfaterapialla hoidan eri syistä, esimerkiksi akuutin vamman tai syöpähoitojen seurauksena tulleita turvotuksia. Lymfaterapiassa käytän manuaalisten käsittelyjen lisäksi teippausta ja komprimointia sidoksin sekä kompressiotekstiilien avulla. Käytän lymfaterapiaa myös keho- mieliyhteyden vahvistamiseen sekä kehon rentouttamiseen.

Fysioterapeuttina olen toiminut valmistumisestani 1989 lähtien. Työtäni ohjaa aito kiinnostus ihmisiin ja luottamus kehon palautumiskykyyn.

Työskentelen suomenkielellä ja käytän terapiassa tarvittaessa tulkkausta.

Vapautuvia aikoja voi tiedustella asiakaspalvelusta.

 

08 340 862 ulla.niemi-rauhala(at)tuiranfysio.fi

Maija Vähä

Psykofyysinen fysioterapeutti

Maija Vähä

Psykofyysinen fysioterapeutti

Psykofyysinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat

Olen valmistunut Lapin ammattikorkeakoulusta vuonna 2016 ja työskennellyt fysioterapeuttina siitä lähtien. Erityisalanani on psykofyysinen fysioterapia, johon olen käynyt täydennyskoulutuksen vuonna 2018. Sen jälkeen olen työskennellyt pääasiassa psykofyysisestä viitekehyksestä käsin. Omia mielenkiinnon kohteitani ovat keho-mielen sekä henkisen kasvun lisäksi luonto, liikunta ja kamppailulajit. Vapaa-aikani kuluukin pääasiassa kamppailulajeja harrastaen, luonnossa liikkuen ja läheisten kanssa aikaa viettäen.

Asiakaskuntani muodostuu tällä hetkellä pitkälti asiakkaista, joilla on erilaisia haasteita keho-mieli yhteyden kanssa, uupumus- ja väsymysoireilua, traumataustaa, ahdistusta, masennusta ja vireystilan säätelyn ongelmia. Tavoitteenani on luoda aina mahdollisimman turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jonka pohjalta lähdetään yhdessä rakentamaan ymmärrystä asiakkaan tilanteesta. Minulle on tärkeää, että asiakas kokee tulleensa kuulluksi, jolloin asiakkaan toiveet, tavoitteet ja voimavarat voidaan asettaa terapian keskiöön.

Otan asiakkaita vastaan suomeksi ja englanniksi.

 

044 901 0069 [email protected] Ei vapaita hoitoaikoja
Liisa Hurskainen

Liisa Hurskainen

Psykofyysinen fysioterapeutti

Liisa Hurskainen

Psykofyysinen fysioterapeutti

Työskentelen psykofyysisestä viitekehyksestä käsin, tarkoittaen kokonaisvaltaista lähestymistapaa, jossa keho ja mieli ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Terapia pohjautuu aina asiakkaan sen hetkisiin voimavaroihin.

Työskentelen asiakkaiden kanssa, joilla on erilaisia usein kehollisesti ilmeneviä elämänlaatua haastavia mielenterveyden haasteita, kuten syömishäiriöitä, kehon kuvan haasteita, ahdistus- ja paniikkioireilua, masennusta ja vireystilan säätelyn haasteita. Minulla on osaamista myös erilaisten toiminnallisten häiriöiden kuntoutuksesta. Työskentelen aikuisten, nuorten ja lasten kanssa.

Laajennan ja kehitän osaamistani seuraamalla aktiivisesti päivittyvää kehon ja mielen vuorovaikutuksesta julkaistavaa tutkimustietoa. Olenkin jatkanut fysioterapian opintoja terveystieteiden maisteriksi, ja syventänyt osaamista myös psykologian ja kasvatustieteiden tieteenaloihin.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2016 ja toiminut siitä asti fysioterapeutin tehtävissä. Työskentelen suomeksi ja englanniksi. Voit kysellä vapaista asiakaspaikoista.

08 340 862 liisa.hurskainen(at)tuiranfysio.fi

Sanna Tikkala

Psykofyysinen fysioterapeutti

Sanna Tikkala

Psykofyysinen fysioterapeutti

Psykofyysinen fysioterapia, kipufysioterapia, lääkinnällinen akupunktio, TRE-ohjaus, tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, yläraaja fysioterapia, työfysioterapia, fysioterapeuttinen pilates

Olen toiminut fysioterapeuttina yli 25 vuoden ajan enimmäkseen yksityisellä puolella. Olen valmistunut Oulun ammattikorkeakoulusta fysioterapeutiksi vuonna ja 1995 ja Lapin ammattikorkeakoulun YAMK Terveyden edistämisen koulutuksesta vuonna 2017. Kipufysioterapian koulutuksen sain päätökseen vuonna 2018 ja Psykofyysisen fysioterapian koulutuksen keväällä 2022.

Työskentelen nykyisin pääsääntöisesti erilaisten kipu- ja jaksamisen ongelmien kanssa elävien ihmisten kanssa, mutta otan vastaan myös purenta- ja tuki-ja liikuntaelinten vaivojen kanssa painiskelevia asiakkaita. Lähtökohtaisesti katselen asiakkaiden tilannetta ihmisen näkökulmasta ja vuosien mittaan psykofyysinen näkökulma työskentelyyn on entisestään vahvistunut. Sekä kipukoulutuksen että psykofyysisen fysioterapian koulutuksen myötä käsitykseni ihmisestä biopsykososiaalisena kokonaisuutena on vahvistunut ja konkretisoitunut. Työfysioterapeuttina ymmärrän työkuormituksen vaikutukset kehoon sekä työyhteisöön liittyvää problematiikkaa, mutta myös työn merkitystä ihmiselle osana hyvinvointia ja osallisuutta. YAMK-tutkinto ja aiemmat kokemukset yrittäjänä ovat valottaneet esimiestyön iloja ja suruja.  TRE-ohjaajana ymmärrän stressiä kokonaisvaltaisena kehollisena prosessina. Äitinä ymmärrän ihmisen rajallisuutta ja asioiden priorisoinnin tarpeellisuutta. Elämä on opettanut, että huumorilla pääsee pitkälle – tai ainakin saa nauraa!

Minulle on tärkeää, että asiakas kohdataan omana itsenään ja pysähdytään kuuntelemaan, mitä hänellä on kerrottavana omasta tilanteestaan. Haluan kannustaa asiakkaita ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan. Fysioterapeuttina tarjoan asiantuntemukseni ja näkemykseni asiakkaan käyttöön, jotta yhdessä pääsemme toivottuun lopputulokseen.

Palvelen asiakkaita suomen kielen lisäksi tarvittaessa englannin kielellä. Vastaanotolleni on jonoa, mutta muutaman viikon sisällä pääsee yleensä mukaan.

044 723 1984 [email protected] Ei vapaita hoitoaikoja

Jukka Klemettinen

Konsultoiva fysioterapeutti

Jukka Klemettinen

Konsultoiva fysioterapeutti

 • tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat
 • neurologinen fysioterapia
 • MST
 • alaraajaterapia
 • urheilufysioterapia
 • OMI-fysioterapia

0400 409 184 jukka.klemettinen(at)tuiranfysio.fi

Kaarina Karjalainen

Konsultoiva fysioterapeutti & Voice Massage -terapeutti

Kaarina Karjalainen

Konsultoiva fysioterapeutti & Voice Massage -terapeutti

 • purentaongelmat

08 340 862

Moonika Jaakkola

Toimistovastaava

Moonika Jaakkola

Toimistovastaava

Pääsääntöisesti toimin Valtatien toimipisteessä vastaanottotiskillä. Vastaan puheluihin, varaan aikoja asiakkaille, laskutan ja organisoin työtehtäviä. Lisäksi vastaan henkilöstöasioista yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Lisäksi vastaan nettisivujen, facebookin ja instagramin päivityksistä.

08 340 862 toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Tuula Kakko

Aulaemäntä

Tuula Kakko

Aulaemäntä

Aulaemäntä/Asiakaspalvelu

Työtehtäviäni ovat asiakaspalvelu, ajanvaraus ja laskutus.

Haluan kohdata asiakkaat iloisella ja positiivisella asenteella ja minulle on tärkeää että asiakkaat ja työntekijät tuntevat tulevansa huomioiduksi. Koen että työni on kiinnostavaa sen monipuolisuuden vuoksi.

(08) 340 862 / 044 709 4736 toimisto(at)tuiranfysio.fi

Ville-Antti Jaakkola

Toimitusjohtaja, Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Ville-Antti Jaakkola

Toimitusjohtaja, Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti

Neurologinen fysioterapia (Bobath), lasten- ja nuorten neurogolinen fysioterapeutti (NDT/Bobath-terapeutti), tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, faskiamanipulaatio

Olen Tuiran Fysion omistaja ja toimitusjohtaja. Oma erikoisosaamisen fysioterapiassa on lasten-ja nuorten neurologisessa fysioterapiassa (NDT-Bobath) sekä aikuisten neurologisessa fysioterapiassa (Bobath).

Minulla on monipuolinen työkokemus erilaista fysioterapeutin työtehtävistä. Päivitän osaamistani säännöllisesti eri koulutuksia käyden. Olen toiminut juniorijoukkueiden fysioterapeuttina ja valmentaja, josta sain kipinän erikoistua myös urheilufysioterapiaan.

Kuntoutan asiakkaitani heille tutuissa ympäristöissä, kuten kodeissa, päiväkodeissa, kouluissa, toimintakeskuksissa, asuntoloissa tai vaikkapa uimahalleissa. Luonnolliseen arkiympäristöön tuotu fysioterapia antaa mielestäni parhaiten käytännön eväitä jokapäiväisessä elämässä selviytymiseen. Työskentelen tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, hänen perheensä, päiväkodin, koulun sekä muiden kuntoutukseen osallistuvien ammattilaisten kanssa.

040 743 9729 ville-antti.jaakkola(at)tuiranfysio.fi

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862.