Ajankohtaista - Tuiran Fysio
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: (08) 340 862, klo 8:00-15:30

Ajankohtaista

Tiedotteet, kuulumiset ja kampanjat

3 viikkoa sitten
Tuiran Fysio

Tuiran Fysion osaaminen laajenee yrityskaupan myötä💪. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

3 viikkoa sitten
Tuiran Fysio

Tuiran Fysion osaaminen laajenee yrityskaupan myötä💪. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Tuiran Fysion osaaminen laajenee yrityskaupan myötä💪.

Kommentoi Facebookissa

Oho ja onnea!🤩

Onnittelut molemmille tahoille🏋️‍♀️👍🤛

Upea juttu. Onnea kaupan osapuolille 👌

Onnea!!!💪🏻😀

Hyvä juttu! Onnittelut molemmille yrityksille 😊

Onnittelut

Mahtavaa 💪

Onnea

Onnea

Onnea!

View more comments

1 kuukausi sitten
Tuiran Fysio

Hyvää yst&aumTuiran Fysioauml;ivää ❤. Tuiran Fysio arpoo neljä kahden lipun pakettia Kärpät - Hifk peliin, joka pelataan 4.3.23 Raksilassa. Tägää päivityksen alle kaverisi nimi, jonka kanssa haluaisit peliin 🤝. Voittajat arvotaan osallistuneiden kesken sunnuntaina 19.2.23. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 💯. Facebook ei ole mukana arvonnassa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Hyvää ystävänpäivää ❤. Tuiran Fysio arpoo neljä kahden lipun pakettia Kärpät - Hifk peliin, joka pelataan 4.3.23 Raksilassa. Tägää päivityksen alle kaverisi nimi, jonka kanssa haluaisit peliin 🤝. Voittajat arvotaan osallistuneiden kesken sunnuntaina 19.2.23. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 💯. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Kommentoi Facebookissa

Arvontakone pärisi ja löysi lipuille 4 voittajaa. Lippujen onnekkaat voittajat ovat: Hannele Tamminen, Matti Korhonen, Minna Tikkanen ja Mira Outila 👏. Voittajiin ollaan yhteydessä vielä viesteitse🥳.

Pojan kanssa 😍

Pojan kanssa menisin 🙂

Tyttöni kanssa menisin😊

Ystävän kanssa 🙂

Sami Kangas ehdottomasti mukaan 😍

Tapun kanssa 💝!

Poju lähtis mukaan

Janika ja Valtteri sais mennä 😊

Pojan kanssa ❤

Mieheni kanssa mentäisiin

Sanna lähtis ehottomasti ehkä mukaan matsiin <3

Poikani Mikko 🧑‍🦰

Miehen tai pojan kanssa.

Miehen kanssa 😊

Riikka mukaan

Poika ja sen kaverit vois lähteä katsomaan 👍

Jyrki 😍

Pojan kans 🥳💙

Pojan kanssa peliin 👍

Pojan kans🤗💕

Ystävä😊

Tytön kanssa

Lapset pääsis pelliin❤️

Siinä olisi meidän sweet sixteen neidille ihana synttärilahja 😍 ja äiti pääsis siivellä 😅

View more comments

1 kuukausi sitten
Tuiran Fysio

... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 kuukautta sitten
Tuiran Fysio

... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 kuukautta sitten
Tuiran Fysio

www.tuiranfysio.fi/ajanvaraus ... Näytä lisääNäytä vähemmän

www.tuiranfysio.fi/ajanvaraus
2 kuukautta sitten
Tuiran Fysio

... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 kuukautta sitten
Tuiran Fysio

Hoitoa koko rahalla💪. Tiesitkö, että Tuiran Fysiossa et maksa toimistomaksuja, vaan pelkästään saamastasi hoidosta👍. Lisäksi fysioterapiaan voit tulla ilman lääkärin lähetettä👌. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Hoitoa koko rahalla💪. Tiesitkö, että Tuiran Fysiossa et maksa toimistomaksuja, vaan pelkästään saamastasi hoidosta👍. Lisäksi fysioterapiaan voit tulla ilman lääkärin lähetettä👌.

Kommentoi Facebookissa

paljonko hinta

👍🏼

2 kuukautta sitten
Tuiran Fysio

Alaraaja-amputaatio koulutus fysioterapeuteille, OMT-fysioterapeutit Joni Rossi ja Petri Jalava, lymfaterapeutti Ida Kananen ja fysioterapeutit Mikko Väänänen ja Katja Hannuksela Tuiran Fysiossa 👏. Kouluttajana fysioterapeutti Jukka Klemettinen ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Alaraaja-amputaatio koulutus fysioterapeuteille, OMT-fysioterapeutit Joni Rossi ja Petri Jalava, lymfaterapeutti Ida Kananen ja fysioterapeutit Mikko Väänänen ja Katja Hannuksela Tuiran Fysiossa 👏. Kouluttajana fysioterapeutti Jukka Klemettinen

Kommentoi Facebookissa

Hienoa Jukka👏 Paras kouluttaja🤗

3 kuukautta sitten
Tuiran Fysio

Tervetuloa Oulun kattavimpiin fysioterapiapalveluihin👌. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

3 kuukautta sitten
Tuiran Fysio

Toimitusjohtajan tuumailut
Niin se vuosi 2022 vierähti nopeasti. Vuosi piti sisällään jännitystä, kun odotimme Kelan vaativan kuntoutuksen kilpailutusten tuloksia. Onni oli Tuiran Fysiolle myönteinen🙏. Saimme vuoden aikana tukun uusia ammattilaisia, jotka sujahtivat toimintaan mallikkaasti mukaan👍. Palvelimme ennätysmäärän asiakkaita ja siitä kiitos kuuluu meihin luottaneisiin asiakkaisiin ja huippuammattilaisia sisältävälle henkilökunnalle💪. Kuntotusalalla ollaan muiden alojen tavoin eletty viimeiset vuodet erikoisia aikoja. Tekisi mieli jo välillä hengähtää, mutta sydämen tykytyksiä aiheuttavat huomenna poistuvat Kelan tuet fysioterapiasta sekä hyvinvointialueen toiminnan käynnistyminen. Näiden vaikutuksia toimintaamme ei voi kuin arvailla, mutta toivomme, että vaikutukset olisivat meille pelkästään positiivisia👌. Tulemme jälleen tekemään parhaamme, että pääsisimme palvelemaan asiakkaita mahdollisimman paljon. Vuoden alusta saamme jälleen uusia fysioterapeutteja lisäämään osaamistamme👍. Nyt pari päivää hengähdetään ja maanantaina lähdemme uuteen vuoteen reippain mielin😃. Lyötiin Dänin kanssa kättä päälle, että parhaamme tulemme tekemään🙂. Hyvää uuttavuotta kaikille 🎆.

Terveisin: Ville-Antti Jaakkola
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Toimitusjohtajan tuumailut
Niin se vuosi 2022 vierähti nopeasti. Vuosi piti sisällään jännitystä, kun odotimme Kelan vaativan kuntoutuksen kilpailutusten tuloksia. Onni oli Tuiran Fysiolle myönteinen🙏. Saimme vuoden aikana tukun uusia ammattilaisia, jotka sujahtivat toimintaan mallikkaasti mukaan👍. Palvelimme ennätysmäärän asiakkaita ja siitä kiitos kuuluu meihin luottaneisiin asiakkaisiin ja huippuammattilaisia sisältävälle henkilökunnalle💪. Kuntotusalalla ollaan muiden alojen tavoin eletty viimeiset vuodet erikoisia aikoja. Tekisi mieli jo välillä hengähtää, mutta sydämen tykytyksiä aiheuttavat huomenna poistuvat Kelan tuet fysioterapiasta sekä hyvinvointialueen toiminnan käynnistyminen. Näiden vaikutuksia toimintaamme ei voi kuin arvailla, mutta toivomme, että vaikutukset olisivat meille pelkästään positiivisia👌. Tulemme jälleen tekemään parhaamme, että pääsisimme palvelemaan asiakkaita mahdollisimman paljon. Vuoden alusta saamme jälleen uusia fysioterapeutteja lisäämään osaamistamme👍. Nyt pari päivää hengähdetään ja maanantaina lähdemme uuteen vuoteen reippain mielin😃. Lyötiin Dänin kanssa kättä päälle, että parhaamme tulemme tekemään🙂.  Hyvää uuttavuotta kaikille 🎆. 

Terveisin: Ville-Antti Jaakkola

Kommentoi Facebookissa

Hyvää Uutta vuotta ja menestystä tulevaan🙏🥂🍾

Hyvää Uutta Vuotta

Kiitos Samoin. 🎉🥂

Kyllä koira koiran tuntee😆

Hyvää Uuttavuotta kaikille😊

Kiitos samoin

Kiitos samoin! Tuiran Fysioterapeuteille Hyvää Uutta vuotta

View more comments

3 kuukautta sitten
Tuiran Fysio

... Näytä lisääNäytä vähemmän

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862.