Ajankohtaista - Tuiran Fysio
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Ajankohtaista

Tiedotteet, kuulumiset ja kampanjat

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 päivää sitten

... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 viikkoa sitten

... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 viikkoa sitten

Tiesitkö, että Tuiran Fysio täyttää marraskuussa täydet 40- vuotta🎉🎉. Juhlavuoden kunniaksi arvomme joka kuukausi lahjakortin johonkin palveluumme💪. Kesäkuun kisaan voit osallistua kertomalla kommentti kenttään kenelle tulisi tarpeeseen lymfaterapeutti Ida Kanasen käsittely. Käsittelyn lisäksi palkintona mittojen mukaan valitut tukisukat, jotka sopivat esim. paljon matkusteleville, liikkujille tai jalkojen turvotuksesta kärsiville. Heitä kommenttisi 30.06.21 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Ilmoitamme voittajan tässä päivityksessä sekä viestillä voittajalle. Facebook ei ole mukana arvonnassa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Tiesitkö, että Tuiran Fysio täyttää marraskuussa täydet 40- vuotta🎉🎉. Juhlavuoden kunniaksi arvomme joka kuukausi lahjakortin johonkin palveluumme💪. Kesäkuun kisaan voit osallistua kertomalla kommentti kenttään kenelle tulisi tarpeeseen lymfaterapeutti Ida Kanasen käsittely. Käsittelyn lisäksi palkintona mittojen mukaan valitut tukisukat, jotka sopivat esim. paljon matkusteleville, liikkujille tai jalkojen turvotuksesta kärsiville. Heitä kommenttisi 30.06.21 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Ilmoitamme voittajan tässä päivityksessä sekä viestillä voittajalle. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Kommentoi Facebookissa

Omalle miehelle joka joutui työtapaturmaan muutama vuosi sitten. Jalkapöytä murskana. Jalka ei ole koskaan toipunut ennalleen.

Ihan itselle. Olkavarsi kaipaa käsittelyä.

ruummiillista työtä tekevänä opiskelijana joka ei raaski ikinä käydä hierojalla nii tulisi itselle tarpeesen🙈

tyttäreni Pirjo kaipaa lymfahoitoo!!

Menisi yllätyksenä ystävälle joka tätä tarvisi

Itselle olisi lymfahoito tarpeen! Vasen käsi turpoilee pitkittyneen tenniskyynärpään vuoksi

Itse haluaisin kokeilla👍🏻

Itselleni hyvinvointia parantamaan 😊

Hep, nyt haluisin tän kyllä ihan itselleni👍

Olis kyllä makia päästä kokkeileen mitä hyvää terapia toisi kroppaani 🌻

Itse tarvitsisin jalkaleikkauksen jälkeisen itsepäisen turvotuksen ja kivun hoitoon 🥲

Kelepais ittelle vauva-arjen keskelle 😍

Itselle tulisi 👍

Itselle tulisi todellakin tarpeeseen. 👍

Ihan itelle 🙋‍♀️

Itselle tarvisin!

Mukana itselle tulisi 😊

Itselleni tulisi tarpeeseen

Itselleni, aineenvaihdunta tarvitsee apuja

Itse tarvisin 😇

Itselle, mukana arvonnassa

Itseäni aattelin palkinnon saajaksi

Antaisin ystävälle

Itelle Idan käsittely 😍

No itelle antaisin tämän 😅

View more comments

2 viikkoa sitten

Juhannuksen jälkeen Tuiran Fysion tiimi vahvistuu , kun saamme remmiin fysiotepeutti Liisa Hurskaisen💪. Liisa on erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan👌. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Juhannuksen jälkeen Tuiran Fysion tiimi vahvistuu , kun saamme remmiin fysiotepeutti Liisa Hurskaisen💪. Liisa on erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan👌.
3 viikkoa sitten

Tuiran Fysion toimistohenkilöt Tuula ja Moonika ottavat asiakkaat vastaan Merikoskella ja Valtatiellä👌. Huippu palvelusta huolimatta Tuiran Fysiossa ei peritä asiakkailta toimistomaksuja eikä KANTA-maksuja👍. Tämä kannattaa muistaa fysioterapia paikkaa valitessa, koska toimisto yms. maksuista kertyy hienoinen lisä loppusummaan monissa paikoissa. Toimistohenkilöt saat kiinni puhelimitse numerosta 08 340 862 🌞. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Tuiran Fysion toimistohenkilöt Tuula ja Moonika ottavat asiakkaat vastaan Merikoskella ja Valtatiellä👌. Huippu palvelusta huolimatta Tuiran Fysiossa ei peritä asiakkailta toimistomaksuja eikä KANTA-maksuja👍. Tämä kannattaa muistaa fysioterapia paikkaa valitessa, koska toimisto yms. maksuista kertyy hienoinen lisä loppusummaan monissa paikoissa. Toimistohenkilöt saat kiinni puhelimitse numerosta 08 340 862 🌞.
1 kuukausi sitten

... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 kuukausi sitten

Tiesitkö, että Tuiran Fysio täyttää marraskuussa täydet 40- vuotta🎉🎉. Juhlavuoden kunniaksi arvomme joka kuukausi lahjakortin johonkin palveluumme💪. Toukokuun kisaan voit osallistua kertomalla kommentti kenttään kenelle tulisi tunnin fysioterapia-aika tarpeeseen 31.05.21 mennessä. Palkintona tunnin fysioterapia-aika fysioterapeutti Anne Vähäkuopukselle👍. Ilmoitamme voittajan tässä päivityksessä sekä viestillä voittajalle. Facebook ei ole mukana arvonnassa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Tiesitkö, että Tuiran Fysio täyttää marraskuussa täydet 40- vuotta🎉🎉. Juhlavuoden kunniaksi arvomme joka kuukausi lahjakortin johonkin palveluumme💪. Toukokuun kisaan voit osallistua kertomalla kommentti kenttään kenelle tulisi tunnin fysioterapia-aika tarpeeseen 31.05.21 mennessä. Palkintona tunnin fysioterapia-aika fysioterapeutti Anne Vähäkuopukselle👍. Ilmoitamme voittajan tässä päivityksessä sekä viestillä voittajalle. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Kommentoi Facebookissa

Mahtavasti tuli tähän arvontaan osallistujia👍. Arvontakone löysi voittajan, joka tällä kertaa on Anneli Kiiskinen🥳. Onnea voittajalle. Arvonnat jatkuvat jo tällä viikolla, niin ei muuta kuin osallistumaan💪.

Mahtavasti tuli tähän arvontaan osallistujia 👌. Arvontakone löysi voittajan, joka tällä kertaa on Anneli Kiiskinen 🎉. Onnea voittajalle. Arvonnat jatkuvat jo tällä viikolla, niin ei muuta kuin osallistumaan💪.

kyllä se tulisi itselleni tarpeeseen, kroppa ei tunnu enää niin nuorelta kuin mieli 🙈

Onnea pyöreistä vuosista. 🌹 Itelle tulisi käsittely tarpeeseen...ja tulee myös ne pyöreät tälle syksyä 😉

Afi Nkegbe lle tulee tarpeeseen. Hänhän kävelee päivittäin 30000 askelta ja olen huolissani hänen lonkista, koska ei hän ole enää mikään nuorukainen🦜🌵

Itselleni. Olen toipilas polvilumpiomurtuman (21.3.21) tiimoilta. Polvi ei juurikaan taivu (40 astetta) . Polvessa on ennestään v. 2012 laitettu polviproteesi.

Omille jumituksille kyytiä 🤗 Jostain syystä ne omat huollot tuppaa unohtumaan.

Itselle tuulisi tarpeeseen selkä ja jalkajumien takia .😥

Itselle tulisi raskauden jälkeisen ajan kehonhuoltoon 🙌🏻

Ihan itselle ni😍 kallonpohjan irrotus kiitos ja alaselän vapautuksia lukoista ☺️

Käyttäisin itse, selkä ja niska ihan jumissa

Ehdottomasti etätöitä tietokoneen ääressä jo yli vuoden paiskineelle pikku siskolleni.

Ihan itselle, jumissa on niska ja hartiat 😁

Itselleni, vuosi edellisestä hoidosta👍

1 opiskeluharjoittelujakso suoritettu teillä, ajassa kukka ja keppi. Nyt voisi kokeilla toisinpäin 🌼

Puolisolleni. Selkäoireilua, jumitusta. Ahkerasti koko ajan yrittää ja tekee pihatöitä ja näen että on illalla kipeä.

Ihan itselleni tulisi kyllä tapeeseen ❣😘

Mieheni olkapää ja niska tarvis apua !

Itselleni nivelvaivoihin hoitoja 😊

itselleni tarvisin mutta antaisin mieluummin ex:ällinen kun hän tarvitsee sitä vielä enemmän:)

Itselleni tulisi, yläkroppa juntturassa aika pahasti

Itselle tulisi tarpeeseen selkävaivojen kanssa ja lasten kanssa työskennellessä...

Nivelvelvaivoihin hoitoja ! Itselleni toivoisin😃

Tarvisin itselle kun taistellut kipujen ja pullistumien kanssa nyt 8 vuotta mutta silti antasin sen tytölleni että sais hartiat auki.

Itselle. Niska hartia seutu ihan jumissa

View more comments

2 kuukautta sitten

... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

On hyvä vinkki 😉

Oispa kiva lahja ihan muuten vaan😃

2 kuukautta sitten

... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 kuukautta sitten

#lpg #kauneus #oulu #tuiranfysio #fysioterapeutti Reeta Marjamaa tekee muun muassa LPG-kauneushoitoja🤩. LPG-vartalohoidot tasoittaa selluliitti-ihoa, kiinteyttää veltostunutta ihoa sekä muokkaa paikallisia rasvakertymiä. Hoito stimuloi rasvasoluja lisäten rasvasolujen lipolyysiä eli hajoamista jopa 70%.💪. Kohti kesää mennään, niin varaahan oma hoitoaikasi Reetalle☀️. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

#lpg #kauneus #oulu #tuiranfysio #fysioterapeutti Reeta Marjamaa tekee muun muassa LPG-kauneushoitoja🤩. LPG-vartalohoidot tasoittaa selluliitti-ihoa, kiinteyttää veltostunutta ihoa sekä muokkaa paikallisia rasvakertymiä. Hoito stimuloi rasvasoluja lisäten rasvasolujen lipolyysiä eli hajoamista jopa 70%.💪. Kohti kesää mennään, niin varaahan oma hoitoaikasi Reetalle☀️.
2 kuukautta sitten

... Näytä lisääNäytä vähemmän

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862.