FootBalance tukipohjalliset - Oikea asento alkaa jaloistasi - Tuiran Fysio
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: (08) 340 862, klo 8:00-15:30

Footbalance-tukipohjalliset

Hoitomuodot

FootBalance -tukipohjalliset – Oikea kehon asento alkaa jaloistasi

Käytössämme on Footbalance -tukipohjallisten Medical -mallisto, joka on suunniteltu muotoiltavaksi fysioterapeuttisen analysoinnin mukaan. Tehdyn analyysin perusteella fysioterapeutti saa tarpeelliset tiedot alaraajojen ongelmista sekä tukipohjallisten tarpeen arviointiin että asiakkaalle yksilöllisten tukipohjallisten muotoiluun. Tämän toteuttamiseen et tarvitse lääkärin lähetettä, mutta jos tulet alaraajatutkimukseen lääkärin lähetteellä, kuuluvat tutkimukset ja hoito Kelan korvauksen piiriin.

Tarvitsenko minä tukipohjallisia?

Monille meistä ovat jalka- ja selkäkipu liiankin tuttuja. Liikkuessa tai paikallaan seisoessa sekä toisinaan myös levon jälkeen jaloissa tuntuvat jalkapohjan ja kantapään kipu tai kipu lonkassa ja alaselän alueella ovat usein merkki jalkojen virheasennosta. Tähän tulevat avuksi FootBalance-tukipohjalliset.

Yksiöllisten tukipohjallisisten tarpeen arviointia suosittelemme erityisesti, jos sinulla on:

  • Kävellessä tai levosta liikkeelle lähtiessä tuntuva kantapään kipu (Plantaarifaskiitti tai ärtynyt jalan sidekudosrakenne, jota usein myös luupiikiksi kutsutaan.)
  • Jalan etuosassa tuntuva jalkaterän kipu. Esimerkiksi terävä kipu päkiän alueella, kun kävelet tai juokset. Kipu voi ärsyyntyä myös levossa tunnettavaksi.
  • Tunnet, tai huomaat, että seisoma-asennossa kehonpainosi kohdistuu reippaasti kantapäiden ulkoreunoille ja holvikaaresi ovat erityisen korkeat.
  • Sinulla on toistuvia määrittelemättömiä polven, lonkan, tai nilkan alueen kipuja.

Lisäksi tukipohjalliset tutkitusti toimivat osana esimerkiksi Diabeteksen tai Reuman kuntoutusta.

Jopa yli 75 prosenttia väestöstä kärsii erilaisista jalan virheasennoista, jotka vaikuttavat koko kehoon.

Footbalance jalka-analyysi kertoo millaiset ovat juuri sinulle parhaat pohjalliset

FootBalance jalka-analyysin avulla tunnistetaan jalkojesi yksilölliset ominaisuudet ja tutkitaan tukipohjallisten tarve. Usein vasen ja oikea jalka eroavat toisistaan, joten FootBalance -analyysi tehdäänkin erikseen kummallekin jalalle.

Mikäli tukipohjallisten tarvetta on, analyysin tuloksena saatavien tietojen pohjalta tehtävällä Footbalance -tukipohjallisten yksilöllisellä muotoilulla korjataan jalkojen virheasennot. Tukipohjallisten muodot ohjaavat jalkasi neutraaliin asentoon, mikä parantaa koko kehon linjausta ja alkaa pian helpottaa myös ongelmasta ajan myötä kasaantuneita vaivoja.

Tuiran Fysion FootBalance Medical -pisteessä jalan ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti tekee sinulle alaraaja-analyysin, jossa testataan ja tunnistetaan jalkaterien, nilkkojen, polvien ja lonkan liikeradat. Samalla tarkastetaan nivelsiteiden tuki- ja lihasvoima, sekä alaraajojen ja selän yhteistoiminta.

Tarvitsenko tukipohjallisten käyttöön erilliset kengät?

FootBalance tukipohjalliset ovat monikäyttöiset ja voit käyttää niitä arjessasi useissa eri jalkineissa, kuten kävelykengissä, juoksukengissä, luistimissa, hiihto- ja laskettelumonoissa. Pohjalliset muotoillaan ja saat ne heti käyttöön. Epämukava tunne, kuten toistuva kipu jaloissa on erinomainen syy varata hoitoaika Tuiran Fysion FootBalance jalka-analyysiin.

FootBalancen Medical -pohjalliset voit saada vain fysioterapeuteilta

Tuiran Fysion FootBalance Medical -pisteessä jalan ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti tekee sinulle alaraaja-analyysin, jossa testataan ja tunnistetaan jalkaterien, nilkkojen, polvien ja lonkan liikeradat. Tehdyn analyysin perusteella fysioterapeutti saa tarpeelliset tiedot alaraajojen ongelmista sekä tukipohjallisten tarpeen arviointiin että asiakkaalle yksilöllisten tukipohjallisten muotoiluun.

Suosittelemme totuttamaan jalat uusiin pohjallisiin pikkuhiljaa noin yhden viikon ajan ja sen jälkeen voit käyttää niitä mahdollisimman paljon joka päivä. FootBalance myöntää kaikille pohjallisille 30 päivän tyytyväisyystakuun.

FootBalance – Ota askel kevyempään

 Varaa aika FootBalance Medical–analyysiin ja pohjallisten tekoon. Saat avuksesi Tuiran Fysion alaraajojen ongelmiin erikoistuneet fysioterapeuttimme.

Mikko Hirvimäki

OMT-fysioterapeutti

Mikko Hirvimäki

OMT-fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, OMT-fysioterapia, urheilufysioterapia, alaraajafysioterapia, FootBalance-pohjalliset, faskiamanipulaatio, shockwave-hoidot, huippukylmähoidot.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2011 ja työskennellyt siitä lähtien fysioterapeuttina yksityisellä sektorilla. OMT-fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2020.
Lisäksi olen erikoistunut alaraaja- ja urheilufysioterapiaan. Kehitän edelleen osaamistani erilaisten lisäkoulutusten ja kirjallisuuden avulla. Fysioterapiassa sovellan käytännön osaamistani yhdistettynä viimeisimpään käytettävissä olevaan tutkimustietoon.

Työskentelen erilaisista tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista kärsivien asiakkaiden kanssa. Asiakkaan ongelmana voi olla akuutti tai krooninen kipu tai jokin muu kehon toimintahäiriö, joka haittaa esimerkiksi työtä, harrastusta tai urheilua. Fysioterapiassa pyrin tarkkaan alkutilanteen kartoittamiseen haastattelun ja tutkimisen avulla. Hoitomenetelminä käytän tilanteen mukaan manuaalista terapiaa (esim. faskiamanipulaatio ja nivelten käsittelyt), fysikaalisia hoitoja (shockwave- ja huippukylmähoidot) sekä yksilöllisesti suunniteltua harjoittelua ja harjoittelun ohjausta. Pyrin löytämään oireiden taustalla olevat syyt ja vaikuttamaan niihin sen sijaan, että hoidettaisiin vain oireita. Työssäni hoidan asiakkaita asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti niin, että asiakkaan omat tavoitteet ja tarpeet otetaan mahdollisimman hyvin huomioon. Tarvittaessa fysioterapiaa voidaan toteuttaa myös esimerkiksi kuntosalilla tai muussa asiakkaan tilanteeseen sopivassa ympäristössä. Teen myös tarvittaessa mielelläni yhteistyötä muiden hoitoon vaikuttavien tahojen, esimerkiksi lääkärin tai valmentajan kanssa.

Vapaat aikani näet nettiajanvarauksesta. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Kielitaito: suomi, englanti.

045 235 3905 mikko.hirvimaki(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Joni Rossi

OMT-fysioterapeutti

Joni Rossi

OMT-fysioterapeutti

OMT-fysioterapeutti, lääkinnällinen akupunktio, faskiamanipulaatio, foot balance-tukipohjalliset, C-tason asahi-ohjaus, rangan ja raajojen nivel- , hermo ja faskiaperäiset vaivat, purenta-ja leukanivel vaivat, tuki- ja liikuntaelimistön hoito ja kuntoutus.

Olen erityisen kiinnostunut alaraajan toiminnasta, liikunnasta, sekä terveydestä ja hyvinvoinnista 🙂

Työni keskittyy tarkkaan tuki- ja liikuntaelinten vaivojen tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen uusimpaan tieteelliseen näyttöön perusten. Vastaanotollani käy niin akuuteista vaivoista oirehtivia, kuin myös pitkittyneistä kroonisista kiputiloistakin oirehtivia ihmisiä.

Kouluttaudun lisäkoulutuksilla työni ohessa ja pidän erityisen tärkeänä asiakkaan tavoitteiden mukaisesti suunniteltua ja toteutettua fysioterapiaa ja moniammatillista hoitoa.

Olen työskennellyt fysioterapeuttina vuodesta 2014 ja OMT-koulutuksesta valmistuin 2020.

Vastaanotolleni pääsee 1-2 vk kuluessa. Kielitaito: englanti.

Hoidan erityisesti

  • pää, niska- ja selkäkivut
  • purenta- ja leukanivel
  • faskiamanipulaatio
  • alaraajakivut
  • SW-hoidot

050 5326 286 joni.rossi(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Laura Myllymäki

Laura Myllymäki

Fysioterapeutti

Laura Myllymäki

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, lääkinnällinen akupunktio, LPG-hoidot, Cryo-hoidot, Shokwave-hoidot, Footbalance-pohjalliset

Koulutus ja valmistumisvuosi: Koulutettu hieroja (2012) ja fysioterapeutti AMK (2016)

Työkokemus: 6 vuotta

Kielitaito: suomi, englanti

Kiinnostus liikuntaan ja kehon hyvinvointiin on innostanut laajentamaan osaamistani erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan ymmärtämiseen, tutkimiseen ja kuntoutukseen sekä kivun hoitoon. Osaamisalueitani ovat tuki- ja liikuntaelimistön toiminta ja toimintarajoitteet ja niiden tutkiminen sekä näiden vammojen ennaltaehkäisy, kuntoutus ja kipujen hoito. Työssäni hoidan kehon kiputiloja ja toimintarajoitteita yksilöllisesti suunnitellulla progressiivisella harjoittelulla sekä erilaisilla fysikaalisilla hoitomenetelmillä (akupuntkio, LPG-hoito, manuaalinen myofaskiaalinen käsittely, sw-hoidot sekä cryo-hoito).

050 381 7609 laura.myllymaki(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Perttu Lammela

Fysioterapeutti

Perttu Lammela

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, lääkinnällinen akupunktio, alaraajafysioterapia, McKenzie menetelmä, Footbalance-tukipohjalliset, Shockwave -hoidot, LPG-hoidot

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1997, joten työkokemusta on kertynyt yli 25 vuotta.

Olen kouluttautunut tuki-ja liikuntaelimistön tutkimiseen sekä hoitamiseen monipuolisesti vuosien varrella. Selkärangan sekä alaraajojen toimintahäiriöiden ja kiputilojen hoito ovat erikoistumisalaani. Työnkuvaani kuuluu myös Kelan ja eri vakuutusyhtiöiden kuntoutujan kuntoutus. LPG ja shockwave paineaalto hoidot sekä footbalance tukipohjallisten valmistus kuuluvat myös työnkuvaani.

Kielitaito: Suomi ja Englanti

Voit kysyä vapaita aikoja Tuiran Fysion toimistosta.

040 536 3998 perttu.lammela(at)tuiranfysio.fi

Mikko Väänänen

Fysioterapeutti

Mikko Väänänen

Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, Urheilufysioterapia, Shockwave-hoidot,
LPG-hoidot, Huippukylmä- hoidot, FootBalance -pohjalliset.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2018. Fysioterapeuttina pyrin ihmisen auttamiseen kokonaisvaltaisesti, en vain oireisiin keskittyen. Yhteistyössä asiakkaan kanssa pyrimme löytämään parhaan tavan tukea kuntoutumista ja toimintakyvyn ylläpitämistä.

Asiakaskuntani koostuu tällä hetkellä tuki-ja liikuntaelin sekä neurologisista asiakkaista. Kehitän itseäni säännöllisesti kouluttautuen sekä alan kirjallisuuteen syventyen fysioterapian eri osa-alueilla.

Urheilullinen elämäntapa on aina ollut osa minua. Oma lajitaustani on jääkiekosta ja koen, että vahva kokemus urheilun saralla tukee työtäni fysioterapeuttina. Liikkumiseen liittyvät kiputilat ja ongelmat, niiden tutkiminen sekä yksilöllinen kuntoutus ovat avainasemassa työssäni.

Kielitaito: Suomi, Englanti

044 716 7234 mikko.vaananen(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Reeta Marjamaa

Fysioterapeutti

Reeta Marjamaa

Fysioterapeutti

Neurologinen fysioterapia, ikääntyneiden fysioterapia, LPG-hoidot, purentaongelmat, akupunktio, Footbalance-tukipohjalliset

Olen valmistunut vuonna 2014 fysioterapeutiksi ja työskennellyt siitä lähtien yksityisellä sektorilla monipuolisella työnkuvalla.

Olen työskennellyt paljon neurologisten asiakkaiden kanssa ja he ovatkin merkittävä asiakasryhmäni. Lisäkoulutuksen kautta olen erikoistunut geriatriseen fysioterapiaan. Työskentelen asiakkaiden kanssa niin vastaanotolla kuin heidän koti-/asuinympäristössään. Allasterapia toteutetaan Oulun alueen uimahalleissa. Teen myös akupunktiohoitoja, LPG -hoitoja ja purentaongelmien fysioterapiaa.

Työssäni fysioterapeuttina nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja olen kiinnostunut auttamaan kuntoutujia heidän omista lähtökohdistaan, heidän voimavaransa huomioon ottaen.

Fysioterapeuttina olen ihminen ihmiselle, kulkien kuntoutujan tukena hänen polkuaan eteenpäin. Yhdessä pohtien rakennamme terapian sisällön kuntoutujan tarpeet, toiveet, toimintakyky ja elämäntilanne huomioiden.

Tervetuloa fysioterapiaan!

Kielitaito: suomi, englanti

040 905 1911 reeta.marjamaa(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat
Teppo Heikkilä

Teppo Heikkilä

Fysioterapeutti

Teppo Heikkilä

Fysioterapeutti

Olen työskennellyt alalla vuodesta 2010. Pääosin olen toiminut tuki-ja liikuntaelin asiakkaiden kanssa. Olen erikoistunut selkä- ja niskaperäisiin ongelmiin. Lisäkoulutan itseäni koko ajan ja syksyllä alkavat psykofyysisen opinnot.

Asiakkaat otan vastaan kokonaisvaltaisesti ja hoitomenetelmänä käytän tilanteen mukaan tarvittavia menetelmiä.

Taustaltani olen pitkänlinjan lentopalloilija ja sydäntäni lähellä on urheilumaailma.

040 1964 798 teppo.heikkila(at)tuiranfysio.fi Näytä vapaat hoitoajat

Seuraavat vapaat Footbalance-hoitoajat

Lue lisää:

Asiantuntijoidemme blogikirjoituksista voit lukea yleisimmistä vaivoista ja niiden hoitomenetelmistä.

Ajankohtaisista tiedotteistamme ja kampanjoistamme voit lukea Tuiran Fysion ajankohtaista-sivulta.

 

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862.