Footbalance-tukipohjalliset - Tuiran Fysio
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Footbalance-tukipohjalliset

Hoitomuodot

Footbalance-pohjalliset tukevat jalkojesi oikeaa linjausta mikä mahdollistaa jalan luonnollisen toiminnan ja tukee koko kehosi ryhtiä ja asentoa

Footbalance Medical -pisteessä jalan ongelmiin erikoistunut fysioterapeutti suorittaa alaraaja-analyysin, jolla testataan jalkaterän, nilkan, polven ja lonkan liikeradat. Samalla tarkastetaan nivelsiteiden tuki- ja lihasvoima, sekä alaraajojen ja selän yhteistoiminta. Tehdyn analyysin perusteella fysioterapeutti saa tarpeelliset tiedot alaraajojen ongelmista ja voi näin muotoilla asiakkaalle yksilölliset tukipohjalliset.

Pohjalliset muotoillaan jalan ollessa suorassa asennossa. Lisäksi niihin mahdollisesti rakennetaan yksilölliset kiilaukset ja pehmusteet ohjaamaan alaraajojen toimintaa kohti keskiasentoa ja luonnollista liikettä. Hoito-ohjelma saattaa sisältää myös manuaalista käsittelyä, erilaisia kivunhoitoja, sekä yksilöllisen kuntoutusohjelman. Jos tulet alaraajatutkimukseen lääkärin lähetteellä, kuuluvat tutkimukset ja hoito Kelan korvauksen piiriin.

Seuraavat vapaat Footbalance-hoitoajat

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862.