Ryhmien säännöt tutustuttavaksesi - Tuiran Fysio Lue Ryhmien säännöt
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: (08) 340 862, klo 8:00-15:30

Ryhmien säännöt

Ryhmä alkaa 1.1.2020

Ryhmien säännöt

1. Osallistuminen

Jokainen osallistuja vastaa itse omasta harjoittelustaan ja toteuttaa ne turvallisesti. Kurssin ohjaaja on ammattitaitoinen, mutta huomioithan, että harjoitteluun sisältyy aina riskejä. Yksilöohjaukseen ei ole aikaa kurssin aikana, koska kyseessä on ryhmätunti. Joissain ryhmätunneistä vetäjänä toimii fysioterapeutin koulutuksen käynyt ohjaaja, mutta koska kyseessä on liikuntapalvelu, ei ohjaaja voi toimia fysioterapeutin roolissa antaen yksilöllisiä fysioterapiaohjeita. Voit varata yksilöohjauksen erikseen. Suosittelemme käymään tarvittaessa esimerkiksi lääkärillä tai fysioterapeutilla tarkastuksessa, jos omasta terveydestään tulee kysyttävää.

2. Tuiran Fysion tai sen edustajan vapautus vastuusta. Vakuutukset

Osallistujat vastaavat itse omasta tapaturmavakuutuksesta. Osallistuja on tietoinen liikuntaharjoitteluun ja tapahtumiin osallistumiseen sisältyvistä riskeistä ja näin ollen vapauttaa Tuiran Fysion ja sen edustajat kaikesta vastuusta, mikäli harjoittelusta aiheutuu terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvaa vahinkoa. Harjoittelu sekä kursseille ja tapahtumiin osallistuminen tapahtuu osallistujan omalla riskillä.

3. Osallistujamäärä

Tunneille on rajoitettu määrä paikkoja. Katso ryhmän koko, ryhmien tuntikuvauksista.

4. Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittautuminen tehdään ryhmän vetäjälle. Vain tätä kautta tulleet ilmoittautumiset huomioidaan.

5. Kurssin maksamisen ehdot

Kurssin voit maksaa ensimmäisellä kerralla pankki- ja tai luottokortilla, käteisellä tai liikuntaedulla. Jos, haluat laskun niin pyydäthän ilmoittautumisen yhteydessä laskutoiveesta, niin lähetämme noin viikkoa ennen kurssin aloitusta laskun, joka pitää olla maksettuna ennen kurssin aloitusta. Tulosta tai ota kuvakaappaus maksetusta laskusta ja näytä se ensimmäisellä kerralla ryhmän ohjaajalle.

6. Käyttämättä jääneet käyntikerrat

Kurssit ovat ns. tiiviskursseja. Jos asiakkaalta jää joku kerta väliin kurssilta, keskustele ryhmän vetäjän kanssa korvaavasta tunnista. Emme korvaa menetettyä käyntiä palauttamalla osaa kurssin maksusta.

7. Asiakkaan oikeus peruuttaa varaus

Tiiviskursseille ei ole peruutusoikeutta, vaan ilmoittautuminen on sitova. Kurssit on mahdollista perua 14 vuorokautta ennen kurssin alkua. Asiakkaan sairastuminen tai vakava onnettomuus, ilmoittautuminen on mahdollista perua kuluitta ennen kurssin alkamista lääkärintodistusta vastaan. Jos kurssi on jo ehtinyt alkaa, voit siirtää aloitustasi seuraavan kurssin aloitukseen. Emme korvaa menetettyä kurssia maksulla.

8. Tuiran Fysion oikeus peruuttaa kurssi

Tuiran Fysio pidättää oikeuden perua kurssin vähäisestä osallistujamäärästä johtuen tai ylivoimaisesta esteestä (force majeure) johtuen. Tällöin ilmoitamme asiakkaalle heti tällaisen tilanteen varmistumisen jälkeen.
Sairastapauksissa pyrimme järjestämään sijaisen kurssille, mikäli se on mahdollista. Jos sijaisen löytäminen ei onnistu, kurssi voidaan perua ja maksetut rahat palautetaan asiakkaille tai kurssi siirretään toiseen ajankohtaan.
Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin.

Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt nämä ryhmien säännöt ja ehdot.

Pidämme oikeuden kurssien (aikataulu, hintojen ja ehtojen) muutoksiin.

Ilmoittautumiset
Ilmoittautuminen ryhmään on päättynyt.
Toteutuspäivät
kts. ryhmien omista sivuilta
Toteutuspaikka
Merikoskenkatu 2, 90500 OULU
Hinta
Ryhmäkohtainen

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862.