Mitä osteopaatti tekee? - Tuiran Fysio
(08) 340 862

tai s-postitse: toimisto(ät)tuiranfysio.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: (08) 340 862, klo 8:00-15:30

Mitä osteopaatti tekee?

Blogikirjoitukset

Osteopaatin vastaanotolle hakeudutaan muun muassa nivelkipujen, selkävaivojen, niska- ja hartiaseudun ongelmien, stressin, päänsäryn sekä pitkittyneiden kiputilojen vuoksi. Osteopatia sopii kaikenikäisille.

Osteopaattinen hoito sisältää erilaisia tekniikoita ja lähestymistapoja, riippuen kyseessä olevasta ongelmasta. Hoito on pehmeää ja hellävaraista ja se tapahtuu useimmiten rytmisin mobilisoivin ja lihaksia venyttävin liikkein. Myös nivelten manipulaatiohoito on osa osteopaattista hoitoa.

Osteopatiaa käytetään ehkäisevänä, parantavana, lieventävänä tai rinnakkaisena hoitona. Hoidolla on positiivisia vaikutuksia liikkuvuuteen, aineenvaihduntaan, verenkiertoon, hengityselimistön toimintaan ja hermoston tasapainottamiseen.

Osteopaatit ovat Valviran rekisterissä olevia terveydenhoitoalan ammattilaisia ja koulutus kestää neljä vuotta. Osteopaatin vastaanottotapahtuman muut tärkeät elementit hoidon lisäksi ovat haastattelu ja tutkiminen, joiden avulla vaivan luonne selkiintyy ja osteopaatti osaa arvioida tarvitseeko asiakas jonkun muun terveydenhuollon ammattilaisen hoitoa.

Lähteet:

Jussi Kärppä
Osteopaatti (AMK), koulutettu hieroja

Varaa hoitoaika sähköisesti tai soittamalla

Sähköinen ajanvarauspalvelumme palvelee Sinua 24/7. Voit varata hoitoajan myös puhelimitse ma-pe klo 8.00-15.30 numerosta (08) 340 862.